Sådan sendes filer fra pc til Xbox 360

Elementer, du har brug for

  • Modem eller router

  • Ethernet-kabel eller trådløs adapter

  • Computer software

Xbox 360 er et spilsystem produceret og distribueret af Microsoft. Brugere kan ikke kun spille spil, men kan også downloade og se videoer, musik og billeder med systemets mediecenter. Det er også muligt at sende filer fra din computer til Xbox 360 ved hjælp af en hjemmenetværksforbindelse. Dette giver dig mulighed for at se lagrede medier på din computer via din Xbox uden at skulle flytte den faktiske fil til spilkonsollen.

Opret forbindelse til dit hjemmenetværk

Find ud af, om din Xbox 360 opretter forbindelse til dit hjemmenetværk via en kabelforbundet eller trådløs forbindelse. En kabelforbindelse kræver et modem og et Ethernet-kabel, der følger med købet af Xbox 360. En trådløs forbindelse kræver en router og en trådløs adapter. Xbox 360 S-serien er den eneste konsol, der har en indbygget trådløs adapter; alle andre konsoller kræver køb af en trådløs adapter.

Fuldfør den kablede forbindelse til dit hjemmenetværk, hvis det er relevant. Find Ethernet-kablet, der fulgte med din Xbox 360. Tilslut den ene ende til Ethernet-porten bag på konsollen, og sæt den anden ende på bagsiden af ​​modemmet. Sæt telefonen eller kabelledningen bag på modemmet, og sørg for, at den er tilsluttet væggen.

Fuldfør den trådløse forbindelse til dit hjemmenetværk, hvis det er relevant. Sæt den trådløse adapter på bagsiden af ​​Xbox 360, og sæt den tilsluttede USB-ledning i. Forlæng antennerne på adapteren. Sørg for, at din router er forbundet i henhold til producentens anvisninger og har en internetforbindelse.

Opsæt din computer

Vælg den computersoftware, du vil bruge til at sende mediefiler til din Xbox 360. Spilkonsollen kan oprette forbindelse og streame data fra din pc med Windows Media Center, Zune-software eller Windows Home Server.

Konfigurer indstillingerne til Windows Media Center. Åbn applikationen på din pc. Klik på "Stream", og vælg "Aktivér mediestreaming". En pop op-boks vises. Sæt et flueben i boksen "Slå mediestreaming til", og klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

Konfigurer indstillingerne til din Zune-software. Åbn applikationen på din pc. Vælg indstillingen "Indstillinger", og vælg "Xbox 360". Sæt et flueben i hvert felt for den type mediefil, du vil streame til din Xbox 360. Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

Konfigurer Windows Home Server. Åbn applikationen på din pc. Vælg indstillingen "Indstillinger", og klik på "Mediedeling". Skift indstillingen fra "Fra" til "Til" for hver type mediefil, du vil streame til din Xbox 360. Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

Opsæt din Xbox 360

Tænd din Xbox 360, og lad den indlæses til instrumentbrættet.

Naviger til "Min Xbox" -indstillingen, og rul gennem indstillingerne for at vælge "Videobibliotek", "Musikbibliotek" eller "Billedbibliotek." Vælg den valgmulighed, du har brug for, baseret på den filtype, du vil sende fra din pc.

Rul ned på listen til venstre på skærmen for at finde din pc. Vælg din pc, og lad Xbox oprette forbindelsen. Alle tilgængelige filer fra din pc vises på en liste.

Klik på den fil, du vil se.