Sådan bruges en faxmaskine med telefonsvarer

I kontorindstillinger er det almindeligt, at faxmaskiner har deres egne dedikerede telefonlinjer, men de, der arbejder hjemmefra, kan finde dette økonomisk ineffektivt og foretrækker at have deres eksisterende telefonlinjer dobbelt så mange som deres faxlinjer. Hvis din telefons telefonsvarersystem opfanger, når faxer forsøger at komme igennem, kan du dog opleve problemer med at få dine faxer.

Trin 1

Tilslut din faxmaskine til din telefon ved hjælp af de medfølgende ledninger. Kig efter en port på din faxmaskine (normalt på siden eller bagsiden) med et billede af en telefon, hvis du ikke er sikker på, hvor ledningen går ind. Hvis du bruger en enkeltstående faxmaskine, skal du tilslutte telefonsvareren direkte i faxmaskine.

Trin 2

Bed en ven om at faxe et dokument til dig, inden du tager yderligere skridt. Sid ved din telefon og faxmaskine. Se på LCD-skærmen på din fax for at se, om maskinen tager telefonen. Du vil se en besked, der siger "modtager" eller noget lignende. Mange faxmaskiner "lytter" efter den høje tone i en fax på linjen for at afgøre, om de har brug for at sparke til handling for at modtage en fax. Hvis det sker, vil din fax snart komme igennem. Hvis ikke, skal du fortsætte til følgende trin.

Trin 3

Naviger gennem faxmaskinens menu og se efter indstillingerne "Rings to Answer" eller noget lignende navngivet. Typisk skal du indstille din faxmaskine til at svare efter to ringninger, der er større end din telefonsvarer. For eksempel, hvis din telefonsvarer er indstillet til at svare efter tre ringetoner, skal din faxmaskine indstilles til at svare efter fem.

Trin 4

Prøv igen at modtage en fax. Hvis det stadig ikke virker, skal du ændre denne rækkefølge midlertidigt, så din faxmaskine er indstillet til at svare inden din telefonsvarer. Dette er kun en midlertidig løsning, da du ikke vil have, at din faxmaskine altid skal afhente før din telefonsvarer, ellers kan du ikke modtage telefonsvarerbeskeder. Så snart du får din fax, skal du vende ordren igen.

Trin 5

Optag din telefonsvarer igen. Tal i en jævn tone, og undgå høje tonehøjder, som din faxmaskine i "lytte" -tilstand kan tage fejl af en indgående fax. Fortsæt med at optage, når du er stoppet med at tale, så der er mellem fem og syv sekunders stilhed efter din hilsen. Dette giver din faxmaskine den tid, den har brug for til at samle op og sparke ind.

Bed din ven om at prøve at sende dig en fax igen. Denne gang skal det komme ind.