Sådan fjerner du klistermærker fra meddelelser på iPhone eller iPad

iMessage Stickers er de guffe virtuelle klistermærker, som iPhone og iPad brugere kan placere over deres meddelelser. Men hvad nu hvis du vil fjerne et besked klistermærke, der allerede er slået på en besked eller et billede i appen Messages iOS? Nå kan du også gøre det, selvom det ikke er helt klart ved første øjekast.

Fjernelse af klistermærker fra en iMessage-besked kan være nyttig, hvis et eller flere af klistermærkerne forhindrer en bestemt besked eller billede i at være læsbar eller synlig, eller selvom du bare beslutter dig for, at du ikke vil have et bestemt klistermærke, der dækker en besked længere.


Det er vigtigt at bemærke, at dette ikke handler om at slette klisterpakker fra iMessage. Det drejer sig om at fjerne klistermærker kun fra meddelelseskonversationerne eller et billede.

Sådan fjerner du klistermærker fra meddelelser i iOS

  1. Åbn appen Beskeder og gå til tråden med det eller de klistermærker, du vil fjerne fra meddelelserne
  2. Tryk og hold på klistermærket, du vil fjerne fra en Messagesamtale
  3. Vælg "Klisterdetaljer"
  4. Stryg til venstre på klistermærket
  5. Tryk på den røde "DELETE" -knap for at fjerne klistermærket
  6. Tryk på knappen "X" for at lukke af skærmbilledet Klistermærkedetaljer, det valgte klistermærke er blevet fjernet fra meddelelsen
  7. Gentag med andre klistermærker for at fjerne fra meddelelser som ønsket

Det er det, nu er klistermærket væk, og den underliggende besked eller billede bliver synlig igen.

Igen fjerner dette kun klistermærket fra en bestemt besked, det sletter ikke klistermærkepakken eller appen relateret til klisterpakken.

Du kan også være interesseret i at vide, at afsnittet Sticker Details er også, hvordan du kan finde ud af, hvor et iMessage-klistermærke kom fra, så hvis nogen sender dig en, er du begejstret med, at du kan få tagpladen selv.

Klistermærker kan være sjove, kloge, ubrugelige eller endda bare irriterende, hvis de dækker meddelelser, du vil læse eller se, så hvis du eller en anden er alt for ivrig med deres iMessage-klistermærke, der fører til obstruerede meddelelser eller billeder, så nu mindst Du kan fjerne mærkaten for at afsløre den underliggende meddelelse.

Og mens de måske ikke er verdens største produktivitetsfunktion i iOS, kan de være sjove og dumme at bruge. Hvis du vil lære mere klistermærker til iOS, kan du tjekke dem her. Og hvis du ikke er ligeglad med klistermærker eller meddelelser apps endda lidt, så vil du sandsynligvis gerne skjule beskeden app og klisterlådeskuffen i iOS 11 og ikke have de farverige ikoner over dine meddelelsessamtaler.