Hvordan løser jeg transportproblemer med en HP-printer?

Transporten i en HP deskjet-printer er den komponent, der glider frem og tilbage for at udskrive papiret. Vognen kan sidde fast, hvilket får printeren til at udskrive forkert, stoppe udskrivningen eller virke ødelagt. Hvis dette sker, vil du høre en slibestøj, når vognen forsøger at bevæge sig, men ikke er i stand til at gøre det. Dette indikerer, at aktuatorarmen sidder fast, hvilket forhindrer, at vognen glider frem og tilbage, som den normalt skulle. At løse problemet er kun et spørgsmål om at løfte og frigøre aktuatorarmen og derefter flytte vognen igen.

Trin 1

Frakobl HP-printeren fra stikkontakten, og åbn dækslet, så du kan se vognenheden.

Trin 2

Fjern eventuelt papirstop. Fjern overskydende papir fra ruller.

Trin 3

Klem de to håndtag på hver sin side af papirbakken, og træk bakken ud. Læg papirbakken til side. Se efter fastklemt eller krøllet papir, hvor bakken er placeret, og fjern det.

Trin 4

Skub slæden forsigtigt til midten af ​​printeren. Hvis vognen giver modstand, skal du afstå og fortsætte til trin 5.

Trin 5

Find den lange sorte bjælke lige over rullerne. Tryk baren ned, og lad den springe op igen. Prøv at skubbe vognen til midten igen. Hvis vognen giver modstand, skal du stoppe og fortsætte til trin 6.

Trin 6

Find en sort bjælke, der sidder under rullerne. Du bliver nødt til at række under og føle baren for at finde den. Kontroller, om den er flad og parallel med printeren. Skub det forsigtigt ned, hvis det peger opad. Skub vognen til midten af ​​printeren.

Trin 7

Løft aktuatorarmen, som er en tynd plaststrimmel lige over gearenheden på venstre inderside af printeren. Denne arm er ca. 1-1 / 2 inches lang og 1/3-inch bred. Lad armen klemme tilbage til sin normale position.

Udskift papirbakken, og slut printeren til strømmen. Tænd printeren, og luk dækslet. Tillad printeren at nulstille, og tryk på "OK" på skærmpanelet, eller følg instruktionerne til nulstilling af HP-printeren, der er angivet på printerdisplayet eller i manualen.