Brug iBooks Temaer til at forbedre læserværdi på iPhone og iPad

IBooks-appen indeholder tre forskellige farvetemaer, som kan bruges på forskellige tidspunkter om dagen for at forbedre læseværelsen. Adgang til temaerne er let:

  • Start iBooks og åben en bog
  • Tryk på "aA" knappen øverst på skærmen og tryk på "Theme" for at vise de tre valg; Normal, Sepia og Nat

Normal viser klassisk sort tekst på en hvid baggrund, dette er fantastisk til midt på dagen læsning, når den ambiant belysning er lyseste, men senere på dagen kan det være hårdt på øjnene.

Sepia tilbyder mørk brun tekst mod en sort hvid baggrund, hvilket gør den perfekt til lysdæmper i tidlige morgener eller aftener, når det omgivende lys ikke er helt så lyst.

Nat er lysegrå tekst på en sort baggrund, som er ideel til at læse om natten i mørkere rum. Ikke kun er det lettere for øjnene, men de inverterede skærmfarver stopper iPhone eller iPad fra at oplyse resten af ​​rummet som en kunstig lampe, hvilket gør det mindre ubehageligt, hvis nogen i samme rum forsøger at sove. Du kan også tage Natt tema-konceptet system bredt ved at vende iOS-skærmen, hvilket gør det nemmere at læse websider og bruge andre apps i mørket.

Sepia-temaet er nok det bedste all-round valg at bruge, hvis du ikke vil være tweaking temaer hele dagen. Brug det i kombination med justering af skærmens lysstyrke, og du kan læse komfortabelt i næsten alle lysforhold. Dæmperen det omgivende lys, jo lavere lysstyrke skal være, det gør det lettere for øjnene og har den ekstra fordel at forbedre batterilevetiden på en iPad eller iPhone.