Sådan fjernes et fast batteri i en Mini Maglite

Elementer, du har brug for

  • Avis

  • Tang

  • 1 fod lang 2 x 4 træblok

  • Tænger med nåle

  • Ståluldsunderlag

  • Flad skruetrækker

  • Komprimeret luft

  • Maglite batteri

En mini Maglite er i modsætning til en almindelig lommelygte, fordi den bruger kraftigere batterier til at tænde sin pære. Et batteri kan blive defekt og svulme op til større end sin normale størrelse og sidde fast inde i maglitens batterirum. Du kan fjerne et fast batteri fra en Maglite, forudsat at det er lavet af metal, og du føler dig godt tilpas med muligheden for, at huset kan gå i stykker. Maglite vil være ubrugelig, så længe det fastlåste batteri stadig er inde i det.

Læg et ark avis på et bord. Stil mini Maglite på avisen med batteridækslet opad. Hold mini Maglite nede på avisen med din venstre hånd.

Hold tangen i din højre hånd. Tag fat i kæberne på tangen rundt om siderne på batteridækslet. Drej tangen for at løsne batteridækslet fra mini Maglite. Sæt tangen på avisen. Skru batteridækslet af mini Maglite med fingrene på din højre hånd. Sæt batteridækslet på avisen.

Skru reflektoren af ​​forenden af ​​mini Maglite. Fjern holderingen fra den forreste ende af mini Maglite. Træk lysmodulet ud fra frontenden af ​​mini Maglite.

Tag mini Maglite, nåletangen og træblokken ud. Sæt træblokken på fortovet.

Knæl ned ved træblokken. Hold træblokken nede ved hjælp af din venstre hånd. Hold mini Maglite vandret med din højre hånd.

Skub mini Maglite på træblokken med så meget kraft, som du kan mønstre. Fortsæt med at smække mini Maglite på træblokken, indtil du kan se kanten af ​​det fastlagte batteri trænge ud fra batterirummet bagpå.

Hold mini Maglite ved frontenden med din venstre hånd. Tag fat i kanten af ​​det fastlåste batteri med kæberne på en nåletang. Træk det batteri, der sidder fast, ud af batterirummet. Bortskaf det fastlagte batteri korrekt.

Gå indenfor. Sæt mini Maglite på avisen.

Sæt ståluldet rundt om fladen på skruetrækkeren. Sæt skruetrækkeren i batterirummet på mini Maglite.

Drej skruetrækkeren i en cirkel for at gennemsøge indersiden af ​​batterirummet. Fjern skruetrækkeren. Tryk på batterirummets ende af mini Maglite på avisen for at tømme den for snavs og snavs.

Blæs batterirummet på mini Maglite ud med trykluft.

Rens rundt kanten af ​​batteridækslet med ståluld. Blæs batteridækslet af med trykluft.

Sæt et Maglite-batteri i batterirummet. Sæt batteridækslet på bagsiden af ​​mini Maglite.

Sæt lyssamlingen tilbage i forenden af ​​mini Maglite. Sæt holderingen tilbage på den forreste ende af mini Maglite. Skru reflektoren tilbage på den forreste ende af mini Maglite.

Tips

Brug arbejdshandsker for at beskytte dine hænder, mens du tager det fastlagte batteri ud af Maglite.

Advarsler

Forsøg ikke at bore batteriet ud, da det kan lække batterisyre, hvis det rammes med borekronen.