Liste over internetudbydere i det nordlige Californien

Internetudbydere (ISP'er) i det nordlige Californien tilbyder en række datapakker ud over simpel internettjeneste. Nogle tilbyder DSL (digital abonnentlinje), opkald og satellit-internettjenester. Andre tilbyder webdesign, digitalt tv og e-mail-hosting. Uanset om du er et privat hjem eller en lille virksomhed, er der en internetudbyder i det nordlige Californien, der passer til dine behov.

Sonic.net

Sonic.net (www.sonic.net) var en af ​​de første internetudbydere, der bragte DSL til det nordlige Californien. Det leverer tjenester til hjemmet og til forretningsnetværk. Det tilbyder tv, internettjeneste og webhosting. Det giver også flere Verizon-smartphones, herunder Droid og Blackberry.

Stillehavets internet

Pacific Internet ((888) 722-8638) er lokalt ejet og opererer uden for Ukiah. Det tilbyder DSL, opkald og trådløs internetadgang. Det tilbyder også webhosting og webstedsudvikling samt computerreparation. Pacific Internet er også en domæneregistrator.

HoloNet

HoloNet ((510) 704-0160) er en internetudbyder med fuld service. Det tilbyder e-mail, USENET nyhedsgrupper og automatiske e-mail-distributionstjenester. USENET-nyhedsgrupper inkluderer flere nyhedskanaler, herunder sport, politik og berømtheder. HoloNet tilbyder også webhosting og domæneregistrering.

Slotte informationsnetværk

Castles Information Network ((707) 455-3401) er baseret i Vacaville og er et veteranejet selskab. Det tilbyder Ultraband højhastigheds trådløs internetadgang via en tagantenne til priser, der starter fra $ 59 om måneden. Det har også en billigere DSL-pakke. Castles har webdesign, webudvikling og domæneregistreringsafdelinger. Der er prispakker til virksomheder, der har brug for web-service med fuld service. Castles Information Networks service leveres med e-mail, som indeholder opdateret antivirussoftware og spamforebyggelse. Virksomheden tilbyder 24-timers teknisk support.

Koncentrisk forhandlerwebhosting

Concentric ((866) 495-9696) adskiller sig fra andre internetudbydere, idet en kunde kan tilmelde sig for faktisk at sælge tjenesten gennem henvisninger, tilknyttede programmer eller engrosprogrammer. Concentric tilbyder DSL og opkaldsinternetadgang. Det har også webstedsdesign, vedligeholdelse og migreringstjenester. Det tilbyder webhosting med Unix og Windows og e-mail-hosting.

Great Basin Internet Services

Great Basin Internet Service (www.greatbasin.net) er baseret i Reno, Nevada og giver internetadgang til regioner i hele det nordlige Californien. Great Basin tilbyder dial-up, DSL, satellit bredbånd, VoIP og metro Ethernet-tjenester. Det tilbyder web- og e-mail-hosting. For virksomheder findes taletjenester såvel som højhastighedsinternet- og computernetværkstjenester.