Sådan spiller du "Majoras maske" på Wii

Ligesom Links magiske ocarina bøjer tid til den grønne hattes vilje, kan du rejse tilbage til år 2000 - spillets originale udgivelsesdato - for at opleve Legenden om Zelda: Majoras maske på din Wii eller Wii U-konsol ved hjælp af Nintendos Virtual Console-tjeneste. Så længe du har nok Wii-punkter og en kompatibel controller, kæmper du med Skull Kid og redder Termina-landet fra den truende måne på ingen tid.

Går virtuel

For at downloade en digital version af denne Nintendo 64-klassiker skal du få adgang til Wii Shop Channel fra Wiis startmenu, gå derefter til Virtual Console, en digital samling af retro-spil. Hvis du ikke har nok Wii-punkter til at downloade Majoras maskeBrug dit kreditkort til at tilføje point til din saldo via knappen "Tilføj Wii-point".

Kompatible controllere

At spille N64-spil som f.eks Majoras maske på din Wii, du har brug for en Wii Remote og en Classic Controller eller Classic Controller Pro. Hvis din Wii er udstyret med GameCube-controller-porte, kan du også bruge en GameCube-controller.

Wii U-vinklen

Mens Majoras maske har ikke ramt Wii U's virtuelle konsol i begyndelsen af ​​2015, du kan få adgang til den originale Wii Shop Channel fra din Wii U ved at gå til konsolens Wii-menu. Wii Shop Channel er ikke tilgængelig på Wii Mini. For bærbare spillere frigav Nintendo den opdaterede The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D til sin 3DS-serie håndholdte i 2015.