Hvad er IP Office?

IP Office er et telefonsystem til små virksomheder, der tilbydes af Avaya Corporation. Telefonsystemet er designet til at skabe en bedre oplevelse for kunderne og gøre medarbejdere i hele virksomheden mere effektive. IP står for internetprotokol, da telefonsystemet er konfigureret via internettet.

Type tjeneste

Ayaya kommer ind i en lille virksomhed og bygger sit telefonsystem fra bunden. Den lille virksomhed lader Avaya vide, hvor meget hver arbejdstager bruger sin telefon, og hvis han taler mere fra sit skrivebord, fra en mobiltelefon eller fra fjerntliggende steder. Avaya opretter telefonsystemet til gavn for de enkelte arbejdstagere.

Fordele

Med Ayaya IP Office-telefonsystemet har den lille virksomhed samlet set lavere mobil- og fjernopkaldsgebyrer, ingen gebyrer for konferenceopkald og en central administration af telefontjenester for at sikre, at afbrydelser ikke påvirker hele telefonsystemet i hele organisationen.

Support

Avaya tilbyder 24/7 support til IP Office-produktet både eksternt og med en tekniker, der kan afsendes for at hjælpe med at løse eventuelle problemer. IP Office leveres også med træningsmoduler, både personligt og over internettet.