Konverter bitrate på sange på iOS-enheder med iTunes

iTunes giver dig nu mulighed for at konvertere højere bitrate sange til tre muligheder: 128 kbps, 192 kbps og 256 kbps. Ved at aktivere denne indstilling kan du gemme lagerplads på en iPhone, iPod touch eller iPad ved at komprimere den musik, der er gemt på enheden. Mens intense lydfiler og dem, der ønsker den absolutte højeste lydkvalitet af deres musik, sandsynligvis ikke vil bruge denne funktion på grund af komprimeringen, kan de fleste af os ikke fortælle den auditive forskel mellem, hvordan en 256 kbps AAC-fil versus en 192 kbps ACC-fil lyder, så det giver mening for mange brugere at bruge. For at bruge denne funktion skal du have iTunes og en iOS-enhed, her er hvad du skal gøre:

  1. Slut en iPhone, iPad eller iPod touch til computeren, og start iTunes
  2. Vælg iOS-enheden fra listen i iTunes, klik på fanen "Sammendrag" og rul ned til "Indstillinger"
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Konverter højere bitrate sange til ___ AAC"
  4. Klik på knappen "Anvend" i iTunes for at få ændringer i kraft

Afhængigt af hvor meget musik du har på iPhone / iPod, kan konverteringsprocessen tage et stykke tid. Hvis du vil have anstændig kompression, samtidig med at du behersker musikkvaliteten, er 192 kbps et godt medium.

Denne indstilling er kun tilgængelig for dem, der bruger iTunes 10.6 eller nyere. Forud for iTunes 10.6 havde brugere kun en enkelt indstilling, som skulle konvertere bithastigheden til 128 kbps. Du vil helt sikkert spare meget plads med 128kbps kompression, men lydkvaliteten lider lidt, selvom hvor meget der kan mærkes, afhænger du sandsynligvis af din hørelse og kvaliteten af ​​højttalere eller hovedtelefoner, du lytter til musik med.

Nice find ved MacStories