iPad DFU-tilstandsvejledning

DFU står for Device Firmware Update. Indtastning af DFU Mode er, hvordan du justerer firmwaren på din iPad eller en anden iOS-enhed. Dette kan være et nyttigt trick til fejlfinding af nogle komplekse problemer, når du skal udføre en DFU-gendannelse på iPad, eller hvis du vil nedgradere eller opdatere iPad-firmwaren med IPSW-firmwarefiler.

At komme ind i DFU-tilstand på en iPad er den samme for alle iPad-modeller med en trykbar Home-knap, herunder iPad, iPad Air, iPad Mini og iPad Pro. DFU-tilstandsprocessen til iPad er tæt på samme proces som indlæsning af iPhone DFU-tilstand (eller iPod touch for den sags skyld) på enheder, der har en klikbar startknapp, men den adskiller sig fra senere modeller, der ikke har startknappen til alle. Alt i alt er det ret nemt, bare følg vejledningen nedenfor for at lære at gå ind i DFU-tilstand på iPad.

Sådan indtastes iPad DFU-tilstand

Indtastning og brug af DFU-tilstand med iPad kræver en computer med iTunes, et USB-kabel og iPad. Her er hvad du skal gøre:

  1. Slut iPad til din computer (Mac eller PC)
  2. Start iTunes på computeren
  3. Hold tænd / sluk-knappen og startknappen nede samtidig
  4. Hold begge disse knapper i 10 sekunder
  5. Slap af afbryderen efter 10 sekunder, men fortsæt med at holde Home-knappen inde i yderligere 3-5 sekunder
  6. iTunes meddeler dig, at den har registreret en enhed i genoprettelsesfunktion, du er nu fri til at gendanne eller du kan ignorere denne meddelelse, hvis du planlægger at fange jailbreaking

VIGTIGT: Når du er i DFU-tilstand, forbliver din iPad-skærm helt sort. Hvis du ser et Apple-logo eller på anden måde, har du ikke indtastet DFU-tilstand, så du bliver nødt til at starte igen. Hvis du ser et Apple-logo eller iTunes-logo, har du sandsynligvis indstillet Recovery Mode i stedet, hvilket nogle gange kan fungere for at genoprette. Den vigtigste ting at huske med DFU-tilstand er skærmen forbliver sort, men iTunes advarer dig til den tilsluttede enhed og klar til genoprettelse.

Bemærk, at for jailbreakers, en gang i DFU-tilstand skal din jailbreak eller firmware-modificerende app overtage, så følg disse instruktioner herfra.

Grunden til, at de fleste mennesker skal have deres iPad i DFU-tilstand, er enten at udføre en jailbreak eller at justere iPad-firmwaren enten gennem en opgradering eller nedgradering. Hvis du vil have de nyeste versioner af iPad-firmware filer, kan du gå her for at finde de nyeste IOS-versioner af IPSW firmware-filer, der skal downloades.

Exit DFU-tilstand sker automatisk, hvis du gendanner enheden med iTunes, eller du kan bare tvinge genstart iPad til at forlade DFU.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller oplevelser med DFU-tilstand på iPad, skal du dele dem nedenfor!