Hvad er nogle almindelige e-mail-symboler?

Effektiv kommunikation betyder mere end mestring af stavning, grammatik og etikette. Uanset om du er jobsøgende eller bruger engelsk som andetsprog, er det vigtigt at lære at fortælle folk en e-mail-adresse, så de kan sende meddelelser til den korrekt. Det er muligt, når du kender navnene og betydningerne af almindelige e-mail-symboler som ".", "@", "-", "_" og "*". Du kan også bruge specielle symboler kaldet humørikoner, der hjælper dig med at formidle følelser i meddelelser.

E-mails arbejdshest: At-tegnet

Indtast tegnet, der sidder over "2" på dit tastatur, og du gør det muligt for computere at kende forskellen mellem dit e-mail-brugernavn og adressen på den server, der administrerer din e-mail. Kendt som "at" -symbolet, er det så vigtigt, at når udviklere validerer e-mail-adresser, skriver de kode, der søger i en streng efter den. Det skal ikke kun eksistere, men det kan ikke være adressens første tegn. Hvis du har brug for at fortælle andre en e-mail-adresse såsom [email protected], vil du sige "tjpeters12345 på example.com."

Prikker: Vital separatorer

En af grundene til, at så mange strenge indeholder separatorer, er at computere har brug for dem til at identificere unikke informationsbiter, der ligger i en streng. Den periode, du ser på dit tastatur, hjælper med at adskille forskellige dele af et navn. Antag, at du havde brug for at fortælle en ven følgende e-mail-adresse: [email protected]. Selvom du kunne sige "john period doe4391 at example period com," er den korrekte udtale "john dot doe4391 at example dot com." Uanset om du giver en e-mail-adresse eller webstedsnavn, skal du bruge ordet prik i stedet for punktum. Denne e-mail-adresse har også et sammensat navn, john doe, hvor prikken adskiller fornavnet fra det sidste.

Understreger og bindestreger: Valgfrit, men nyttigt

Digital kommunikation ville være meget lettere, hvis du kunne bruge mellemrum i dine e-mail-adresser. For eksempel, hvis du ejede Super Mega Pizza Plus, kan du ideelt set bruge en e-mail-adresse såsom Super Mega Pizza [email protected]. Computere kan ikke lide mellemrum i disse adresser, men du kan bruge understregninger og bindestreger som separatorer. I dette eksempel kan du oprette en adresse med navnet [email protected]. Understreger og bindestreger gør det også muligt for folk at oprette unikke e-mail-adresser. Antag at du har brug for en e-mail-adresse til din Awesome Cakes-forretning. Hvis en anden allerede ejer [email protected], kan du stadig bruge navnet ved at ringe til din [email protected] eller [email protected].

E-mail-adresse regler

Computere forventer, at visse symboler opholder sig bestemte placeringer inden for en e-mail-adresse. For eksempel, som allerede nævnt, skal hver gyldig e-mail-adresse indeholde et "at" -symbol, der ikke er i begyndelsen af ​​adressen. Yderligere kan e-mail-adresser indeholde flere prikker, der skal ligge inden for en strengs indre; en prik kan ikke begynde eller afslutte en gyldig e-mail-adresse. Den sidste prik skal vises efter "at" -tegnet og mindst to tegn inden slutningen af ​​adressen.

Hav det sjovt og engager andre

Du kan også inkludere specielle symboler i andre dele af en e-mail-besked for at forbedre den. Brugt sparsomt kan stjerner omkring et ord eller en sætning henlede opmærksomheden på det. For eksempel kan du i stedet for at skrive "Følg disse kritiske trin" sige "Følg disse kritisk trin. "Eksperimenter med forskellige humørikoner for at vise folk, hvordan du har det. For eksempel siger smileysymbolet eller" :) "til andre, at du er glad, spøg eller i et lyst humør. Brug råbsymbolet eller ": -O", for at gøre et vigtigt punkt. En glimrende måde at formidle, at du er forvirret, er at inkludere ": - /" i din besked. Oplev yderligere symboler, der kan hjælpe dig med at finjustere din kommunikation (se Ressourcer).