Stop iPhone fra at springe sange, når du kører / går

IPhone og iPod Touch har en indbygget bevægelsessensor, som giver dig mulighed for at ryste enheden for at blande musik, hvilket er en virkelig cool funktion ... medmindre du kører.

Der er to løsninger på dette problem, den nærmeste er at bare trykke på søvnknappen øverst på iPhone, når du har valgt musik til at afspille. Dette slukker for skærmen og låser iPhone / iPod til afspilning af musik, hvilket automatisk forhindrer den tilfældige sang at springe over, når bevægelsen er registreret.

Den anden mulighed, som vi foretrækker, er at bare deaktivere funktionen "Shake to Shuffle" helt, hvilket forhindrer musikken i at hoppe fuldstændigt:

Deaktiver Shake to Shuffle på iPhone / iPod Touch

Dette vil stoppe iPhone og iPod fra at springe over sange, tilsyneladende tilfældigt, når telefonen bevæges hurtigt, som i når man går, løber, træner eller bare flytter det rundt pludselig.

* Tryk på 'Indstillinger'
* Rul ned til og tryk på 'iPod'
* Tryk på tænd / sluk-knappen ved siden af ​​"Shake to Shuffle" for at deaktivere denne funktion
* Afslut indstillinger og lyt til musik som normalt

Det er det, din musik vil ikke springe længere.

Funktionen Shake to Shuffle er overraskende følsom. Jeg har haft min iPhone lige i min bukselomme og været tilfældigt gået rundt i byen og oplevet hyppig sang hoppe, til det punkt, hvor hvert skridt jeg tog ville springe til en ny sang (FYI, du ved, at det er sangskifteren, når du hører en lille stund og pludselig ændrer sangen). Personligt kan jeg ikke rigtig godt lide funktionen, så jeg har lige deaktiveret det helt, men det er lige så godt at ramme den øverste knap for en hurtig løsning.