Sådan opbygges en GPS-antenne

Hvis du nogensinde har mistet dit GPS-signal, mens du vandrer under en baldakin eller i en kløft, kan du muligvis sætte pris på behovet for en ekstern antenne. En GPS-modtagers nøjagtighed afhænger af styrken af ​​satellitsignalerne. En ekstern antenne kan give øget signalmodtagelse og omgå kilder til interferens. Byg denne kompakte antenne, og bliv på kurs under din næste vandretur.

Forberedelse

Trin 1

Skær kobbertråden i to 4-tommer segmenter. Bøj hver ledning 90 grader i midten.

Trin 2

Skær to 2-tommer lange strimler af printkort 1/4 tommer brede ved hjælp af mini-saven. Mål 1/8 tomme fra enden af ​​en printkortstrimmel, og fjern et 1/16 tommer tværsnit af kobber ved hjælp af hjælpekniven. Placer knivspidsen øverst i midten af ​​tværsnittet, og træk kniven opad i en 45-graders vinkel, og skær en lille trekant af kobber af. Denne printkortstrimmel er den aktive side af antennen, og den anden strimmel er antennesiden.

Trin 3

Epoxy de to printkortstrimler sammen med kobbersiderne vendt udad.

Trin 4

Skær en cirkel med en diameter på 4 tommer fra bunden af ​​bageformen. Mål og marker midten af ​​cirklen. Dette vil være bundpladen.

Trin 5

Bor eller smelt et lille hul i siden af ​​plastbeholderen, gennem hvilket koaksialkablet kan føres.

Fjern 1/2 tomme ydre isolering fra enden af ​​koaksialkablet. Skær gennem en side af den flettede isolering og drej den ind i en ledning. Fjern 1/4 tomme af plastikskærmen fra den indre kobbertråd. Træd denne ende af koaksialkablet gennem hullet i plastbeholderen.

montage

Trin 1

Stå den indbyggede printkortantenne vinkelret i midten af ​​basen, tværsnitsenden nedad. Lod antennen på bundpladen, og sørg for at holde den stående i en 90 graders vinkel. Fastgør loddet kun mellem den aktive side af antennen og bundpladen.

Trin 2

Mål og marker en linje 1 3/4 inches fra bundpladen til et punkt på begge sider af den stående antenne.

Trin 3

Ret det 90-graders hjørne af den bøjede kobbertråd mod 1 3/4-tommers mærke på stående antennes underside. Det ene ben af ​​kobbertråden skal pege nedad, parallelt med antennen, og det andet ben skal være opstillet med mærket vinkelret på antennen. Vipning af bundbenet ud fra antennen i en 45-graders vinkel, lodder ledningen til strimlen og opretholder denne vinkel.

Trin 4

Lod den resterende bøjede kobbertråd til den aktive side af antennen ved hjælp af samme procedure som jordsiden.

Trin 5

Trim de vandrette ben på begge kobbertråde til 1 1/2 tommer fra midten af ​​antennestrimlen. Trim de vinklede lodrette ben til 1 13/16 tommer fra midten af ​​antennestrimlen. Pas på ikke at bryde loddeforbindelserne, og bøj forsigtigt de lodrette ben, indtil spidserne er 1/2 tomme over bundpladen.

Trin 6

Sav det overskydende printkort ovenfra de vandrette kobbertrådsben.

Trin 7

Lod den koaksiale kobbertråd til den aktive side af antennen over tværsnittet. Lod den snoede fletningsledning til antennen under tværsnittet.

Trin 8

Sæt bundpladen i låget på plastbeholderen, og monter beholderen på låget.

Krymp et stik til den frie ende af koaksialkablet, der passer til GPS-modtagerens eksterne antennestik.