Sådan geninstalleres Teredo

Teredo-tunneling er en protokol, der er en del af den næste generation af TCP / IP-protokol kaldet "IPv6". Teredo-tunneling gør det muligt for enheder, der bruger IPv6-protokollen, at kommunikere gennem et IPv4-netværk (den aktuelle version af TCP / IP-netværk) ved at oprette en virtuel IPv6-tunnel gennem et IPv4-netværk. Afinstallation af firewalls eller anden sikkerhedssoftware kan deaktivere eller afinstallere Teredo Tunneling, hvilket kan få Windows Homegroup-netværksfunktionen til at mislykkes. Geninstaller Teredo Tunneling for at løse problemet.

Trin 1

Start computeren, og log derefter ind med brugernavnet og adgangskoden til en konto, der har administratorrettigheder på Windows 7-computeren.

Trin 2

Klik på knappen "Start" eller "Globus" i nederste venstre hjørne af pc-skrivebordet, og klik derefter på feltet "Søg", og skriv "cmd". Højreklik på kommandolinjeikonet, der vises i øverste venstre rude, og klik derefter på "Kør som administrator" i den menu, der vises.

Skriv "netsh interface ipv6 install" og tryk på "Enter" -tasten. Skriv derefter "netsh interface ipv6 set teredo client" og tryk på "Enter" -tasten. Genstart computeren, og Teredo Tunneling geninstalleres og aktiveres.