Sådan tager du levende billeder med iPhone til Great Action Photos

Handlingssekvenser er notorisk vanskelige at få et billede af, og det er her, hvor at tage billeder med Live Photo på iPhone kan være særdeles godt. Dette er især tilfældet med enhver aktivitet skud eller flytende ting, hvad enten det er til sport, folk goofing rundt eller forskellige festligheder. For dem med nyere iPhone-modeller er det en god måde at få action-sekvenser, der ellers er umulige at fange, ved at bruge evnen til at skyde Live Photos med de nyere kameraer. Som du kan se, kan snapping Live Photos være en fantastisk måde at fange spændingen og handlingerne af enhver begivenhed, sport, fyrværkeri rapport eller endda sjov med en baggård sparkler.

For de mindre kendte er Live Photos i grunden mini-videoer, der let kan deles eller konverteres til looping-gips. Hvis du allerede er bekendt med Live-fotos, kan du prøve det under et fyrværkeriudvidelse eller en fest, du vil næsten helt sikkert nyde resultaterne. For at få et hurtigt overblik over, hvordan Live Photos fungerer for at snap billeder, læs videre på:

Sådan tager du billeder med iPhone-kamera

Nøglen til at tage Live Photos er, at iPhone er kompatibel med funktionen (alle 3D Touch-kompatible enheder har den, inklusive iPhone 7s, 6s og 6s Plus, som også iPhone SE) og derefter for at være sikker på, at funktionen er aktiveret og brugt korrekt:

 1. Åbn iPhone Camera-appen som sædvanlig, og gå til billedvalget
 2. Skift kontakten til Live Photos, så den er tændt, den ligner en ring af koncentriske punkterede cirkler, og den bliver gul, når den er aktiveret
 3. Tag billeder af dit emne som sædvanligt og hold kameraet stabilt, Live Photo vil oprette automatisk

Indstillingen Live Photos vil forblive aktiveret, når du har skiftet omskifteren, så tag så mange Live-fotos som du vil med iPhone-kameraet, og du kan derefter gå tilbage senere til Photos-appen for at gennemgå dem alle.

Visning af Live Photo som standard er bare et spørgsmål om at finde billedet i Photos app, og derefter bruge et hårdt tryk på 3D Touch-udstyrede iPhone-modeller for at se Live Photo-afspilningen. På iPhone SE, vil opbringelsen af ​​billedet i Photos app og derefter bruge et langt tryk på Live Animation på en lignende måde.

Her er et Live Photo-tag med iPhone af en sparkler, og derefter konverteret til en animeret GIF:

Live Fotos Fotograferingstips

 • Hold iPhone-kameraet ekstra stabilt i længere tid end normalt, når du tager et Live-foto, fordi det er et par sekunder, der fanges på både for- og bagsiden af ​​billedet for at optage Live Photo-øjeblikket
 • Prøv at tage levende billeder i lysende belysning (som dagslys eller under lyse lys) eller af et lyst objekt (som fyrværkeri) for at opnå de bedste resultater
 • Gennemgå Live Photos bagefter og grøft dem, der ikke viste sig godt, de tager lidt mere plads end et typisk billede og kan hurtigt spise opbevaring på iPhone
 • Brug et tredjepartsværktøj til at gøre Live Photo til et animeret GIF bagefter, hvilket kan gøre det til et bedre platforme kompatibelt format til at dele et Live Photo med to gode valg er:
  • Konvertere levende billeder til animeret GIF med Gif Toaster-app (gratis)
  • Google Motion Stills (gratis) stabiliserer og genererer GIF'er af levende fotos
 • Slå funktionen fra, når du er færdig med at bruge den, ellers vil Live Photos fortsætte, og hvert billede taget på iPhone vil være et levende billede
 • Du kan også slå et Live-billede til et almindeligt stillbillede også, hvis du bestemmer, at et bestemt billede fungerer bedre som et stillbillede i stedet for et animeret billede

Som med meget andet i teknologien verden, er nøglen at have det sjovt, eksperimentere og prøve tingene ud. Jo flere iPhone-fotos du tager med Live Photo, jo mere lærer du indviklingen i funktionen, herunder hvad der fungerer godt og hvad der ikke gør. Apple tilbyder også en række eksempler på Live Photos på deres iPhone-kamerawebsted, og viser, at de fungerer godt med enhver handling eller aktivitet, der foregår, selv en hund flytter hovedet rundt:

Mange iPhone-brugere kan have deaktiveret alternativet Live Photo af forskellige årsager, så det er derfor vigtigt at kontrollere og bekræfte, at funktionen er aktiveret. Du kan altid slukke for det igen nemt ved at skifte den samme kameraindstilling, men for begivenheder som fyrværkeri viser nærbilleder af tærtekonkurrencer (okay måske ikke det) og enhver anden underholdende levende handling, er Live Photos næsten perfekt .

Live-fotos er særligt gode til fyrværkeri og arrangementer, for det første kan du gennemgå nogle tips til at tage billeder af fyrværkeri eller endda optage en video af fyrværkeri.

Anyway, have det sjovt derude og tag nogle levende billeder!