Sådan downloades en Megavideo-fil til en MP4

Alexa viser MegaVideo.com-videodelingswebstedet som et af de 200 mest besøgte websteder fra maj 2011. MegaVideo tilbyder både gratis og premium-konti til brugere, der bestemmer niveauet for adgang til webstedet. Med en gratis konto pålægger MegaVideo en tidsfrist på 72 minutter for at se videoer; derefter skal brugerne vente næsten en time, før de igen ser videoer. Denne begrænsning beder mange brugere om at downloade MegaVideo-klipene og se dem offline. MegaVideo giver dog ikke en direkte måde for medlemmer med gratis konti at downloade videoer. For at downloade MegaVideo-videoer uden premium-medlemskab skal du installere eller bruge en tredjeparts downloader.

Download ved hjælp af onlinetjeneste

Trin 1

Naviger til en gratis onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at downloade videoer fra MegaVideo.com og andre videodelingssider. Hjemmeside som Online-Convert.com, FLVtoMP4Converter.com og FLVtoMP4.net giver dig mulighed for at downloade videoer fra MegaVideo og konvertere dem fra FLV-format ved hjælp af andre almindeligt anvendte kodere.

Trin 2

Indtast URL-adressen til den MegaVIdeo-video, du vil downloade, i feltet "URL" eller "Webadresse" på konverteringssiden. Klik og vælg MP4 som outputformat.

Klik på linket "Konverter", "Download", "Hent" eller "Gem" på webstedet. Vælg en mappe på din pc, hvor du kan gemme MegaVideo-klippet, og klik på "Åbn" eller "Gem". Vent til den konverterede video downloades til den valgte mappe.

Download og konverter med ClipNabber Freecorder

Trin 1

Naviger til ClipNabber-webstedet og Freecorder-udgaven af ​​video-downloadsoftwaren. Gem installationsfilen i en mappe på din computer.

Trin 2

Luk dit webbrowserprogram.

Trin 3

Klik på "Start" og derefter på "Computer". Gå til den mappe, hvor du gemte ClipNabber-installationsfilen. Dobbeltklik på filen for at starte installationsprogrammet. Accepter licensaftalen, og følg derefter vejledningen på skærmen for at installere ClipNabber på din pc. Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

Trin 4

Åbn Firefox eller Internet Explorer på din computer. Find den nye værktøjslinje, der er installeret af Freecorder-applikationen. Klik på knappen "YouTube" med den grønne pil på værktøjslinjen.

Trin 5

Indtast URL'en til den MegaVideo-video, du vil downloade og konvertere. Klik på knappen "Nab". Naviger til den mappe, hvor du vil gemme videoen, og klik derefter på knappen "Gem". Vent til videoen downloades til din computer.

Trin 6

Klik på knappen "Konverter" på værktøjslinjen Freecorder. Knappen "Konverter" har to pile, der peger i modsatte retninger.

Trin 7

Klik på rullelisten "Vælg nyt format", og vælg derefter "MPEG4 samme kvalitet (* .mp4)" på listen. Klik på ikonet "Mappe" ud for feltet "Vælg bibliotek". Naviger til det MegaVideo-klip, du downloadede, og klik på knappen "OK".

Klik på knappen "Begynd". Freecorder konverterer MegaVideo-videoen fra FLV til MP4-format.