Sådan downloades musik til en Apple iPod Mini uden iTunes

Selvom iTunes er standardapplikationen, der bruges til at administrere din iPod Mini-enhed, er der tredjepartsapplikationer, der kan udføre de grundlæggende funktioner til administration og opdatering af din iPod Mini. Disse programmer kan downloades gratis og tillader musikoverførsler mellem din iPod Mini og din computer.

Trin 1

Download CopyTrans Manager (se Ressource link nr. 1). Denne gratis applikation erstatter iTunes som din musikmanager ved at lade dig overføre filer fra din computer til din iPod, oprette afspilningslister og afspille musik fra programmet. Andre funktioner inkluderer sporredigering, en forbedret søgefunktion og automatisk eller manuel synkronisering.

Trin 2

Download Songbird (se Ressource link nr. 2). Songbird-programmet er forbundet med 7digital, en online musikbutik, der giver dig mulighed for at købe iPod-kompatibel musik og video og fungerer som iTunes Store. Andre funktioner i Songbird inkluderer en koncertalarmfunktion, der fortæller dig, hvornår en musiker kommer til byen baseret på kunstnerne i dit bibliotek samt et link til Last.fm, der deler dine musikafspilningslister og yndlingsartister med Last.fm-musikken. internet side.

Download MediaMonkey (se Ressource link # 3). Denne gratis applikation giver grundlæggende iPod-styring, der giver dig mulighed for at synkronisere dit musikbibliotek med din iPod Mini og inkluderer en cd-importør og lydkonverteringsværktøj. MediaMonkeys DJ-funktion blander din musik til en kontinuerlig blanding af lignende kunstnere og kommer i to udgaver: Gratis og guld. Gold-udgaven giver bonusfunktioner såsom automatiske sangopdateringer, som registrerer ændringer i sange på din harddisk og foretager de nødvendige ændringer i MediaMonkey-musikbiblioteket.