Skift et Python-, Perl-, Ruby- eller Shell-script til et selvbevarende program til Mac OS X

Platypus er et glimrende værktøj, som giver dig mulighed for at gøre næsten ethvert script til en selvstændig Mac OS X-applikation. Gratis og bemærkelsesværdigt nem at bruge, Platypus vil støtte næsten ethvert shell script, Perl, Python, PHP, Ruby, Tcl, AppleScript, Expect, og endda andre scripting sprog.


Brug af appen er let, træk og slip et script på applikationen, giv det et navn, tildel en udgangstype (statuslinje, script output, webkit visning osv.), Sæt træk og slip support eller ej, og juster et par andre variabler som nødvendigt. Når du er færdig med at konfigurere, skal du klikke på "Opret" for at opbygge et selvstændigt program, der indeholder scriptet inde. Den resulterende applikation er fuldstændig bærbar og kører uafhængigt og giver dig mulighed for at bruge appen på din egen Mac eller andetsteds, hvilket gør det muligt for selv novice-brugere at udføre komplekse opgaver og køre scripts, der ellers ville være uden for deres færdighedsniveau til selv at udføre.

Mulighederne er næsten uendelige, så lad din kreativitet blive vild, fordi det er Playtpus, der gør det muligt for apps som fejlsøgningsværktøj Konsulent Canary.

  • Download Platypus fri fra Sveinbjorn

For en grundlæggende, men praktisk brugssag skal du opbygge en app for at udføre en nødvendig gentagelsesopgave og tilføje den til en bruger. Log ind Varer eller læg den i Dock eller Launchpad for nem nybegynderadgang. Det slår bestemt til at forsøge at forklare for nogen hvordan man kører et bash script!