Sådan spiller du 3D flipper

3D Pinball er en modificeret version af Space Cadet-bordet fra Full Tilt! Pinball. Oprindeligt samlet med Windows Plus! 95 blev 3D Pinball inkluderet i Windows-operativsystemet indtil frigivelsen af ​​Windows Vista. Maskinens forudsætning er, at spilleren er en kadet i rumkorpset og skal køre missioner for at bevæge sig gennem rækkerne. Målet med spillet er at få den højest mulige score.

Vælg "Pinball" i menuen Spil i sektionen Alle programmer i Start-menuen.

Brug mellemrumstasten til at trække stemplet tilbage og slip det for at sætte bolden i spil. Jo længere mellemrumstasten skubbes, jo længere trækkes stemplet tilbage.

Brug "X", "." og "Op" -tasterne til henholdsvis "bump" tabellen til højre, venstre eller op. Dette ryster bordet og får bolden til at bevæge sig lidt i bumpet retning.

Brug tasterne "Z" og "/" til at bruge venstre og højre flipper til at holde bolden i spil.

Sådan spiller du 3D flipper

Skyd missionsmålene på venstre side af bordet (angivet med den blå pil) for at aktivere en mission. Skyd bolden op ad rampen for at starte missionen.

Gennemfør målet på skærmen og markeret med pile på bordet for at gennemføre missionen.

Gentag for alle tre bolde.

Tips

Afslutning af missioner vil i sidste ende øge din rang, hvilket giver dig adgang til mere givende og vanskelige missioner.

Advarsler

Brug af bump-knapperne for meget vil vippe maskinen. Dette betyder, at bolden automatisk falder, og at du mister enhver boldbonus, du ville have fået.