Sådan oprettes QuickBooks til en fragtmægler

Et fragtmæglerfirma samler en afsender, der skal transportere varer, og en autoriseret transportør, der ønsker at levere tjenesten, ifølge magasinet "Entrepreneur". QuickBooks imødekommer et fragtmæglerselskabs bogføringsbehov med sine estimater, som brugere problemfrit kan overføre til fakturaer. Derudover har QuickBooks let tilpasselige indkomst- og udgiftskategorier samt evnen til at kategorisere forskellige typer kunder. QuickBooks har også specialiserede versioner til større fragtmæglerfirmaer, som giver endnu mere funktionalitet.

Opsæt QuickBooks

Trin 1

Åbn QuickBooks, og klik på knappen "Opret et nyt firma", hvis det er tilgængeligt. Hvis ikke, skal du klikke på "File" i topmenuen og derefter klikke på "New Company ..." i den menu, der vises.

Trin 2

Klik på knappen "Start interview", og skriv derefter dit firmanavn og juridiske navn. (Hvis din virksomhed bruger en forretning som (DBA) navn, kan disse to navne være forskellige.)

Trin 3

Indtast din virksomheds skatte-ID-nummer, som du kan få fra IRS. Nogle enkeltpersoner bruger deres personnummer.

Trin 4

Indtast din virksomheds adresse, telefon, fax, e-mail og websted. Disse oplysninger vises på kommunikation, såsom fakturaer og breve, genereret af QuickBooks. Klik på knappen "Næste".

Trin 5

Rul ned på den alfabetiske liste, og klik på branchen "Forsikringsagentur eller mægler." Klik på knappen "Næste".

Trin 6

Klik på alternativknappen, der beskriver, hvordan du lovligt strukturerede din forretning med de føderale og statslige regeringer. Klik på knappen "Næste".

Trin 7

Vælg den første måned i dit regnskabsår. Hvis du er i tvivl, så spørg din revisor eller start dit regnskabsår i januar. Klik på knappen "Næste".

Trin 8

Indstil administratoradgangskoden. Klik på knappen "Næste".

Trin 9

Klik på knappen "Næste" for at oprette din firmafil.

Kontroller, at du er fortrolig med filens navn og placering. Du kan ændre en af ​​disse, hvis du vælger. Klik på knappen "Gem".

Tilpas QuickBooks

Trin 1

Læs skærmbilledet "Tilpasning af QuickBooks til din virksomhed", og klik derefter på knappen "Næste".

Trin 2

Klik på alternativknappen "Kun tjenester" i de fleste tilfælde. Hvis din virksomhed sælger produkter ud over mæglerfragt, skal du klikke på alternativknappen "Både tjenester og produkter". Klik på knappen "Næste".

Trin 3

Klik på alternativknappen "Nej" for "Skal du opkræve moms?" forespørgsel i de fleste tilfælde. Hvis du er i tvivl, skal du bekræfte disse oplysninger med din revisor eller med din skatteselskab. Hvis du sælger produkter, skal du klikke på "Ja". Klik på knappen "Næste".

Trin 4

Klik på "Ja" for "Vil du oprette estimater i QuickBooks?" forespørgsel i de fleste tilfælde. Hvis du ikke planlægger at bruge estimater, skal du klikke på "Nej." Klik på knappen "Næste".

Trin 5

Klik på "Nej" for "Brug af salgskvitteringer i QuickBooks" -forespørgslen i de fleste tilfælde. Hvis du planlægger at bruge salgskvitteringer, skal du klikke på "Ja". Klik på knappen "Næste".

Trin 6

Klik på alternativknappen "Ja", hvis du vil sende månedlige opgørelser til dine kunder. Klik på knappen "Næste".

Trin 7

Klik på alternativknappen "Ja", hvis du vil fakturere kunder for de leverede tjenester. Klik på knappen "Næste".

Trin 8

Klik på alternativknappen "Nej", medmindre du vil bruge progressiv fakturering. entreprenører eller konsulenter til store job, der betales i dele baseret på færdiggørelse, bruger normalt progressiv fakturering. Klik på knappen "Næste".

Trin 9

Klik på alternativknappen "Ja" for at holde styr på regninger, du skylder. Klik på knappen "Næste".

Trin 10

Klik på "Ja" for at udskrive checks gennem QuickBooks i de fleste tilfælde, da denne mulighed sparer tid. Klik på knappen "Næste".

Trin 11

Klik på alternativknappen for at angive, om du accepterer kreditkortbetalinger. Klik på knappen "Næste".

Trin 12

Klik på det relevante svar på forespørgslen "Sporingstid i QuickBooks". Klik på knappen "Næste".

Trin 13

Klik på "Ja", hvis du planlægger at administrere din lønningsliste via QuickBooks. Klik på knappen "Næste".

Klik på "Ja", hvis du vil spore flere valutaer via QuickBooks. (Ikke at når du først har slået denne funktion til, kan du ikke slå den fra; tag dig tid til at sikre, at den passer til din virksomhed. Du kan tænde den senere, hvis du er i tvivl.) Klik på knappen "Næste".

Tilføj kontoplanen

Trin 1

Klik på knappen "Næste" for at oprette kontoplanen.

Trin 2

Klik på en dato for at begynde at spore din økonomi; Brug den dato, der begynder regnskabsåret eller kvartalet. Klik på knappen "Næste".

Trin 3

Klik på "Ja" for at tilføje din bankkonto. Klik på knappen "Næste", og skriv derefter dine bankkontooplysninger. Klik på knappen "Næste".

Hvis du ikke tilføjer en bankkonto, skal du klikke på "Nej" og derefter klikke på knappen "Næste".

Trin 4

Gennemgå dine indkomst- og udgiftskonti. Gå igennem og tilføj og fjern konti til dine behov. Hvis du er i tvivl om, hvilke konti du har brug for, skal du tale med din revisor. Bemærk også kategorien "Spørg bogholder", som du kan bruge til poster.

Klik på knappen "Afslut".