Sådan opretter du en @ iCloud.com Email-adresse

Hvis du har oprettet et Apple ID baseret på din egen unikke e-mail-adresse og bruger det til at logge ind på iCloud og andre Apple-tjenester, kan du have savnet den del, hvor du kan oprette en ny separat @ icloud.com-email-adresse. Du behøver ikke bekymre dig, hvis du beslutter dig for at oprette en ny og separat @ icloud.com email-adresse for at identificere med dit Apple ID, kan du gøre det nemt, som vi vil demonstrere i dette gennemgang.


Selvfølgelig, hvis din Apple ID allerede er eller har en @ icloud.com email-adresse tilknyttet det, behøver du ikke at gøre dette. Dette er udelukkende til personer, der bruger en separat e-mail-adresse til at logge ind med iCloud og Apple ID, måske en @gmail- eller @yahoo-adresse, men vil oprette en ny separat e-mail-adresse uanset årsagen - måske for lettere tilmeldinger til webtjenester, til at bruge som en personlig eller privat e-mail-adresse, uanset hvad. Dette vil oprette en ny @ icloud.com email adresse, men ikke en @ me.com eller @ mac.com email adresse, som ikke længere er tilgængelig.

Vi viser dig, hvordan du laver en ny @ iCloud.com email-adresse fra Mac OS X, iPhone, iPad og iPod touch. Når det er oprettet og vedhæftet til Apple ID, er det nemt at aktivere og bruge på en anden tilknyttet enhed.

Sådan opretter du en ny @iCloud Email-adresse fra Mac OS X

 1. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger"
 2. Vælg "iCloud" (eller "Internet-konti")
 3. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Mail", så det er aktiveret (dette vil altid være ukontrolleret, hvis du endnu ikke har en iCloud.com email-adresse)
 4. Indtast den ønskede iCloud e-mail-adresse for at gøre krav på og klik på "OK" - dette er permanent, og du kan ikke ændre adressen, når du har lavet en, den binder til Apple-id'et, så vælg klogt
 5. Bekræft, at du ønsker at oprette den valgte e-mail-adresse ved at klikke på "Opret"
 6. Luk ud af Systemindstillinger
 7. Start Mail-appen i Mac OS X og den nye e-mailadresse "[email protected]" vil være blevet oprettet og tilføjet til Mail-appen. Du får en velkommen email, der angiver dette

Du får også et hurtigt popup-system i Mac OS X og spørger "Tilføj [email protected] fra iMessage og FaceTime?", Som du sandsynligvis vælger "ja", hvis du vil knytte den nyligt oprettede iCloud.com email med Apple ID, der tilbyder en anden mulighed for kontakter til at nå dig gennem iMessage og FaceTime.

Dette kan være nyttigt, hvis du har ændret Apple-id'et på en Mac eller på en iPhone eller iPad, og vil gerne oprette en ny e-mail-adresse specielt til den.

Sådan opretter du en @iCloud Email-adresse fra iPhone eller iPad

 1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "iCloud"
 2. Find kontakten til "Mail" og skift den til ON - dette vil være OFF, hvis du endnu ikke har en iCloud.com email-adresse
 3. Indtast e-mail-adressen for at oprette "[email protected]" og vælg "OK" og bekræft, at du vil lave den nye iCloud-e-mail-adresse
 4. Gå til Mail-appen for at finde den nye iCloud-adresseopsætning og en bekræftelsesemail fra Apple

IOS vil skubbe en popup-meddelelse, der anmoder om at tilføje din nye e-mail-adresse til FaceTime og iMessage på hver enhed, som Apple ID'et er registreret til, som du sandsynligvis vælger "Ja".

Hvis du antager, at du bruger det samme Apple-id på flere enheder, som de fleste brugere gør, behøver du kun at oprette adressen én gang og derefter bare aktivere den på de andre via Mail-indstillingerne. Med andre ord, hvis du opretter e-mail-adressen på en Mac, kan du bare aktivere den på iOS-enheden ved at vende 'Mail' -knappen til og omvendt. Du kan også få adgang til @ icloud.com email-adressen på iCloud-webstedet.

Og nu har du din helt egen @ icloud.com email adresse, nyd! Bemærk, at du længere kan oprette en @ me.com MobileMe-e-mail-adresse, men hvis du allerede har en @ me.com-e-mail-adresse, kan du også oprette en ny sekundær @ icloud.com-e-mail-adresse ved hjælp af metoden beskrevet ovenfor.