Sådan tilføjes en radio til en klubbil golfvogn

Evnen til at tænde en radio eller dreje din yndlings-cd i din golfvogn kan være en ekstra simpel fornøjelse i spillet. Hvis du har en klubbil, er det en relativt ligetil proces at installere en radio- eller cd-afspiller i din kurv. Alt hvad du behøver er de rigtige højttalere, ledninger og monteringsenhed, der gør golf lige så underholdende som dine lange, gennemtrængende tee-skud.

Trin 1

Vælg et radio- og højttalersystem. Fordi en klubbils interiør er udsat for elementerne, anbefales en marine modtager. Marine stereoanlæg og højttalere er normalt anbragt i plast eller gummi for at holde dem tørre. Lystbådehavne, forhandlere af bådtilbehør og havradiostikkontakter har kvalitetsradioer og højttalere til både og andre udendørs køretøjer (se afsnittet ressourcer).

Trin 2

Monter modtageren på det ønskede sted. Den bedste placering for radio i en klubbil er i handskerummet. Der kan den beskyttes mod regn. Start med at save et rektangulært hul i handskekassens dør, så radiodækket glider ind og passer tæt, så ansigtet flugter. Brug de medfølgende monteringsbeslag til at montere dækket på indersiden af ​​instrumentbrættets dæksel. Sørg for, at du er i stand til at nå bagsiden af ​​dækket for at forbinde højttalerkabler og koble enheden til dit batteri. Hvis ikke, skal du montere dækket, når du har kablet dit system.

Trin 3

Monter dine højttalere. Den bedste placering for højttalere i en klubbil er under baldakinen i de bageste hjørner (monterede bokshøjttalere) eller i rummet under sæderne på kickpanelerne. For at montere på baldakinen skal du bore huller hele vejen igennem overfladen. Brug silikone omkring hvert bolthoved for at forhindre lækage. Hvis du vil montere højttalere på kickpaneler, skal du skære huller i midten af ​​hver overflade, der er store nok, så deres magneter passer ind og højttalerne ligger flugt. Monter hver i henhold til instruktionerne. Bemærk: Beslagsmonterede højttalere kan forstyrre benpladsen. Standard seks-til-ni højttalere anbefales til under sæderne.

Trin 4

Tilslut dit stereoanlæg. Kør radioens strømkabel (rødt) til batteriet eller nærmeste ledningsnet. Den sorte jordledning kan jordes til rammen bag instrumentpanelet, hvis den ikke når batteriet. Tilslut hver højttalerkabel til det rette sted bag på dækket og loddet, hvis det er nødvendigt. (se produktinstruktioner). Hvis du tilslutter topmonterede højttalere, skal du køre ledninger langs baldakinens ramme til hver højttaler (fastgjort med plastbånd). Brug wire strippere til at udsætte nok ledning til at passe rundt i højttalerterminalen. Lod hver forbindelse. For kickpanelhøjttalere skal du køre ledninger bagfra på radioen, under vognen og op gennem hvert højttalerhul.

Test dit system. Tænd din radio. Hvis den fungerer, skal du fastgøre alle monteringsskruer og bolte og køre din Club Car rundt for at sikre, at højttalere, ledninger og radioen forbliver på plads, når du kører over ujævnt terræn.