Sådan ændres lydstyrken i Mac OS X Terminal

Apple har skabt sig et navn ved at fremstille Mac-computere med en brugervenlig grafisk grænseflade, der giver dig mulighed for at klikke på emner og trække dem rundt for at flytte, kopiere og slette filer og mapper og starte applikationer. Mac OS X-operativsystemet er baseret på Unix, som du får adgang til ved at skrive kommandoer i Apples terminalværktøj. Når du bruger Terminal til at udføre arbejde på din Mac, skal du muligvis ændre den aktuelle lydstyrke, f.eks. Fra startdrevet til en monteret ekstern harddisk.

Klik på "Applikationer" i Dock på din Mac.

Klik på "Hjælpeprogrammer", og klik derefter på "Terminal" for at starte Mac OS X Terminal. Et terminalvindue vises.

Skriv "cd / Volumes" ved terminalvinduets kommandoprompt, og tryk derefter på "Return" -tasten for at skifte til biblioteket over din Macs monterede diskenheder, inklusive startdrevet, interne og eksterne harddiske, USB-flashdrev, CD'er og DVD'er. .

Skriv "cd" efterfulgt af navnet på en monteret lydstyrke, og tryk derefter på "Return" -tasten for at skifte til den lydstyrke. For eksempel, hvis din eksterne harddisk hedder "Music", skal du skrive "cd Music" og derefter trykke på "Enter" -tasten på tastaturet for at skifte til den lydstyrke. Hvis lydstyrkenavnet har mellemrum, f.eks. "November Music", skal du skrive navnet på lydstyrken i anførselstegn (som i: cd "November Music").

Træk ikonet for en monteret lydstyrke ind i terminalvinduet, og tryk derefter på "Return" -tasten på tastaturet for at skifte til en lydstyrke uden at skulle skrive noget.