Sådan organiseres mailmapper i Outlook 2007

E-mail er en vigtig form for kommunikation, der bruges i hjem og kontorer rundt om i verden. Det giver venner og familie en bekvem måde at holde kontakten på, samtidig med at det bliver lettere for kolleger at samarbejde om arbejdsprojekter. Ud over meddelelser kan fotos og andre filer også sendes via e-mail. For mange brugere genererer dette en stor samling af e-mail på daglig basis. At være organiseret er nøglen til succesfuld styring af din e-mail. Brug af mailmapper er det første skridt til produktivitet. Outlook 2007 er et populært e-mail-program, der tilbyder mappeorganisation, så brugerne bedre kan styre deres e-mail.

Trin 1

Åbn Outlook 2007.

Trin 2

Find ruden "Navigation" i venstre side af Outlook-programvinduet.

Trin 3

Klik på "Mail" for at udvide mappelisten, hvis den ikke allerede er synlig.

Trin 4

Højreklik på en vilkårlig mappe på listen. Hvis der i øjeblikket ikke findes nogen mapper, skal du højreklikke på mappen "Indbakke". En kontekstmenu vises.

Trin 5

Vælg indstillingen "Ny mappe" i genvejsmenuen.

Trin 6

Indtast navnet på den nye mappe, du vil oprette. Vælg også placeringen for mappen. Outlook tillader et omfattende mappehierarki. En mappe kan eksistere som en mappe på øverste niveau, f.eks. "Indbakke" eller som en undermappe under en overordnet mappe.

Trin 7

Træk e-mail-beskeder, der skal kategoriseres efter det pågældende mappenavn oven på mappeikonet, og slip museknappen. De flyttes til den mappe.

Organiser mailmapperne ved at trække ikonet mailmappe til en anden mappe for at gøre det til en undermappe. Fortsæt med at oprette og flytte mapper på denne måde, indtil du kommer til en mappeopsætning, der passer til den type e-mails, du modtager, og det organisationsniveau, du har brug for.