Sådan oprettes et kampagneløftekort

En populær måde for en politisk kandidat, velgørenhed eller organisation at opnå finansiering på er gennem løfte om kampagner. Et kampagneløfte er, når en person, en gruppe eller en organisation lover at de donerer et bestemt beløb til ansøgeren. Et kampagneløftekort bruges typisk som middel til at bede om sådanne donationer. Et korrekt udformet kampagneløftekort kan øge sandsynligheden for donationer.

Brainstorming af løftekortet

Trin 1

Få pantkortet til at afspejle den enhed, der anmoder om pengene. For eksempel, hvis du opretter et pantkort til en politisk kampagne, skal pantkortet afspejle den enkeltes markedsføringsstrategi. Hvis du opretter et løftekort til en velgørenhedsorganisation, skal du bruge deres logo, mission statement og branding.

Trin 2

Bestem hvad du vil bede om på kampagneløftet. Inkluder sådanne poster som en mulighed for et årligt løfte (tilbagevendende), pantbeløbet (eller beløbsmulighederne), betalingsmetoden og personlige oplysninger for den person eller organisation, der pantsætter midlerne.

Lav en foreløbig skitse af dit kampagneløftekort. Find ud af, om dit pantkort vil være farve eller sort eller hvid. Bestem, hvor stor kortstørrelsen skal være. Vælg de typer skrifttyper, du muligvis bruger. Vær opmærksom på brugervenligheden og hvordan en potentiel bidragsyder modtager kortet.

Udarbejdelse af pantkortet

Trin 1

Åbn en desktop-publiceringssoftware (Microsoft Word, Microsoft Publisher, OpenOffice, WordPerfect, Adobe Photoshop osv.) For at designe og formatere dit kampagneløftekort. Hver desktop-publiceringssoftware tilbyder forskellige sæt muligheder for at fuldføre opgaven. Vælg en udgivelsessoftware, som du er fortrolig med, eller beslut dig for at lære en ny software.

Trin 2

Opsæt dit dokument i henhold til den størrelse og layout, der er angivet i din foreløbige skitse.

Trin 3

Brug skrifttyper, der er lette at læse. Læsere kan blive irriterede over smarte, komplicerede skrifttyper. Hold dig til enkle, almindelige skrifttyper.

Trin 4

Brug logoer og billeder af høj kvalitet til et professionelt præg. Ikke ofre kvalitet.

Udskriv et kladde af dit pantkort og vis det til en ven, kollega eller potentiel donor. Bed om deres feedback på kortets kvalitet. Spørg, om der er forbedringer eller forslag til at øge kortets kvalitet.