"Spellforce 2" Drakkar Guide

Udgivet af JoWood Productions i 2006, er "Spellforce 2: Dragon Wars" et singleplayer-rollespil til pc. En af dens funktioner er "Drakkar" mini-spil. At slå Drakkar-mesteren giver dig en særlig kopsouvenir og tre mønter til at låse op for kister senere i spillet.

Opnåelse af stenene

At slå Drakkar-mesteren er et spørgsmål om at have nok Drakkar-sten til at spille ham. Saml disse sten eller fliser i hele spillet, inden du deltager i mesterkampen. Du skal have mindst 15 sten.

Sten fra spillere

At spille "Drakkar" mod andre spillere i spillet giver dig sten. Fliser er tilgængelige fra Drakkar-mesterens studerende, fra forskellige guildmestre i hele spillet og fra fem modstandere i byen (hvoraf tre er lette at besejre, hvoraf to er udfordrende).

Stones fundet i spillet

Du finder også Drakkar-fliser i kister og dråber rundt om spillet. Se efter en grøn sten i brystet i fængselslejren i Song Glass. Mens du er i Song Glass, skal du også kontrollere et af kisterne bag Lokhar nær Clan-lejren for Fool-stenen - meget vigtigt for at slå Drakkar-mesteren. Skattekisterne på platået i krateret indeholder tre forskellige sten.