Sådan pause App Downloads & Opdateringer på iPhone, iPad, iPod Touch

Vidste du, at du kan sætte en pause i enhver download eller opdatering på iPhone, iPad og iPod Touch? Dette er fantastisk, når du er i en båndbredde, binder eller har lave modtagestænger og ønsker at sætte en app-download i pause, så du kan genoptage den igen senere.

Denne pauser for download af app er også nyttigt, hvis du vil prioritere en anden app-download eller opdatering, der kommer fra App Store, da du kan sætte flere apps i pause for at opdatere, hvilket vil prioritere, hvad app (er) ikke er standset - det er et godt trick for samtidige downloads i begrænsede båndbredde situationer. Denne pause i App Store-opdateringstrick virker på alle versioner af iOS for alle iPhone, iPad og iPod touch-enheder.

Sådan stopper du overførsler og appopdateringer i iOS

Her er hvordan app opdatering og download pause arbejder i iOS :

  1. Når en aktiv download eller app opdatering finder sted, skal du finde den app, der bliver ændret
  2. Hold pause i download / opdatering ved bare at trykke på appikonet, mens downloaden skal gå
  3. Du ved, at downloaden er standset, fordi navnet ændres til 'Pauset' (se skærmbillede)
  4. Tryk på ikonet igen for at genoptage overførslen eller opdateringen
  5. Du lærer noget nyt hver dag! Dette fungerer på alle iOS-enheder og alle versioner, iPhone, iPad, iPod touch, uanset om de alle fungerer ens. Og i Mac OS X kan du også pause downloadsne i Mac App Store også, hvis du vil.

    Dette skærmbillede og tip kommer til os fra MacObserver og blev sendt videre af en læser, skål til dem for det kloge trick! Fungerer det samme i alle versioner af iOS også.