Sådan oprettes fabrikationstegning i Eagle CAD

Den let anvendelige grafiske layoutredaktør, eller EAGLE, af CadSoft er et program, der bruges til at designe printkort eller printkort. Det giver designere grafiske værktøjer og styringssoftware, der er nødvendige for at tage et printkort fra koncept til produktion. En del af denne proces producerer fabrikationstegninger, der er nødvendige af producenter af printkort.

Trin 1

Komplet større design af dit printkort. Brug EAGLE til at tegne og kontrollere dit skema, oprette et kort, placere delene, hvor du vil have dem, dirigere signalerne og færdiggøre designet.

Trin 2

Åbn menuen "CAM-processor" og vælg "GerberAuto" for at generere de grundlæggende kortformoplysninger, som din producent har brug for, hvis han ikke er indstillet til at læse EAGLE-filen direkte. Gerber er et industristandard filformat.

Trin 3

Åbn "Layout Editor" og klik på "Options / Set / Drill" dialog. Brug værktøjerne til at placere forskellige slags boremærker til dit tavle. Denne plan fortæller en producent, hvor de skal bore huller til placering af skruer og andre dele på dit printkort. Gem øvelsesoplysningerne i "Excellon" -format.

Trin 4

Åbn "Skematisk diagram Editor", klik på "Kør" og vælg "Bom.ulp." Kompilér noter om, hvilket kortmateriale der skal bruges, hvor mange lag dit kort har, og hvilke dele der er behov for. Gem denne fil.

Trin 5

Eksporter dine fabrikationstegningsfiler til disk eller en zip-mappe afhængigt af producentens præferencer. Nogle designere anbefaler også at sende PDF-filer som sikkerhedskopier til billeder, fordi alle kan læse dem.

Brug EAGLE til at få prisoverslag fra en liste over kredsløbsdesignhuse. Når du har fundet en pris og tidsramme, du kan lide, skal du sende dine filer.