Hvordan finder jeg et spøgelsesvirus?

Ghost.exe-virussen er en trojansk hestevirus, der kan downloades via ondsindede filer eller usikre websteder. Trojanske hestevirus kan være meget farlige, fordi de potentielt kan give folk mulighed for at kontrollere din computer og få adgang til dine data eksternt. Af denne grund er det vigtigt at kunne diagnosticere ghost.exe-virussen.

Trin 1

Se efter eksempler på, at din computer bremser eller viser flere pop op-vinduer end normalt. Dette er en indikation af, at din computer kan være inficeret med ghost.exe-viruset, og du kan derefter fortsætte med at kontrollere det med mere konkrete trin.

Trin 2

Kør et respekteret antivirusprogram for at scanne din harddisk. En række virksomheder udgiver højt anset antivirussoftware, og de opdager ghost.exe-viruset med en scanning.

Trin 3

Klik på "Kør" i din "Start" -menu, og skriv derefter "regedit", og klik på "OK". Dette bringer dit systemregistrering op, og du kan manuelt søge i mapperne i registreringsdatabasen efter filer kaldet ghost.exe.

Trin 4

Tryk på "Ctrl + Alt + Del", og klik på "Start task manager". Klik på fanen "Processer", og søg i listen over processer efter filer med navnet ghost.exe.

Klik på menuen "Start", og klik derefter på "Søg". Skriv "ghost.exe" i søgefeltet, og vælg "C:" som søgningens placering i rullemenuen til venstre. Klik på "Søg".