Sådan stoppes en sidehoved og sidefod efter en side

Overskrifter og sidefødder er placeret uden for den nederste og øverste margen i et dokument. De er nyttige, hvis du vil medtage oplysninger såsom sidetal, forfatterens navn eller dokumentets titel, men ikke har plads til det inden for marginerne. Nogle gange vil du dog kun have, at sidehoveder og sidefødder skal vises på en side. Microsoft Word tillader dig at gøre dette, men processen er noget kontraintuitiv.

Trin 1

Placer markøren i begyndelsen af ​​teksten på den side, hvor du vil slette sidehoved og sidefod. Den forrige side skal være den side, der har sidehoved og sidefod.

Trin 2

Klik på fanen Sidelayout i båndet øverst på siden. Klik på "Pauser" i gruppen "Sideopsætning" med indstillinger.

Trin 3

Klik på "Næste side" under listen over indstillinger.

Trin 4

Dobbeltklik inden for sidehovedet eller sidefoden på den side, hvorfra du vil fjerne sidehovedet og sidefoden; et vindue, der giver dig mulighed for at ændre sidehoved og sidefod vises.

Trin 5

Klik på "Link til forrige" i "Navigation" gruppering af muligheder; dette giver dig mulighed for at ændre sidehoved eller sidefod på siden uden at påvirke sidehovedet eller sidefoden på de andre sider.

Fremhæv sidehovedet eller sidefodsteksten, og tryk på knappen "Slet" på dit tastatur. Sidehovedet eller sidefoden fjernes fra siden.