Sådan synkroniseres en Wii med iTunes

Videospilspillere elsker deres Wii. Chancerne er, at du også elsker at lytte til din yndlingsmusik, mens du spiller dine topspil. Nu kan du let flette dit iTunes-musikbibliotek med dit Wii-spilsystem. Vælg den perfekte playliste til at levere baggrundsmusik, mens du konkurrerer. Du kan få adgang til din iTunes via din fjernsynsskærm, selv når din Wii fungerer. Du kan sige gennem dine iTunes-filer ved hjælp af din Wii-controller.

Download Wii / iTunes plug-in til din Wii. For at gøre dette skal du have din Wii tilsluttet internettet. Besøg et websted, der tilbyder dette plug-in, såsom Dot Tunes (se Ressourcer). Denne applikation skal tilbydes gratis.

Gennemgå selvstudiet, der vises på skærmen, når du har downloadet plug-in'en. Installation er let og grundlæggende idiotsikker, fordi vejledningen forklarer hvert trin.

Få adgang til din Wiis Opera Browser for at afspille dine iTunes MP3'er.

Tips

Når du vælger et websted, hvorfra iTunes-pluginnet skal downloades, skal du sørge for, at det giver kontaktoplysninger, hvis du oplever problemer med plug-in'en. Anerkendte sider har supporttjenester og kontaktoplysninger.

Tilslut din Wii til et stereoanlæg for at forstærke melodier, mens du spiller. I stedet for at lytte til musik gennem dine grundlæggende tv-højttalere, kan du introducere et ekstra niveau af underholdning ved at blare din musik-surround sound-stil.

Du har ikke kun adgang til dine iTunes-musikfiler, men også til de fotos, du har gemt i din iPhotos-applikation. Du kan få adgang til dine iPhotos via Wii Opera-webbrowseren, på samme måde som du får adgang til dine iTunes-musikfiler.

Advarsler

Afhængigt af det websted, du bruger til at downloade Wii iTunes-pluginnet, skal du muligvis give oplysninger såsom din e-mail-adresse og navn. Hvis du ikke har det godt med at levere disse oplysninger, skal du shoppe rundt online for at finde et sted, der ikke kræver, at du giver oplysninger eller opretter et login. Hvis du har det godt med at give et websted dine personlige oplysninger, skal du huske, at du muligvis skal logge ind ved hjælp af et brugernavn og en adgangskode for at få adgang til din download.