Download og geninstaller enhver iOS-app på iPhone eller iPad

Du kan geninstallere og geninstallere tidligere købte apps, der siden er blevet slettet fra en iOS-enhed, selvom du først har slettet dem for lang tid siden eller aldrig installeret dem i første omgang. Så længe iPhone, iPad eller iPod touch bruger det samme Apple ID, hvor den oprindelige app blev købt og downloadet med, er genindlæsningsprocessen hurtig og enkel.

Og for at afklare, ja, genindlæsning af en app, vil geninstallere den pågældende app til iOS. Du kan bruge dette til at geninstallere apps, du har slettet, eller med apps, der er tildelt til et Apple ID, men som endnu ikke er installeret på en bestemt iOS-enhed med det samme Apple ID. Det betyder, at du kan downloade en app til din iPhone, som du tidligere downloadede eller købte på en anden iPhone eller iPad, så længe den forbliver kompatibel.

Dette virker det samme på alle versioner af iOS for at geninstallere en app, selv om de nøjagtige trin er lidt anderledes på iOS-udgivelser og versionerne af App Store, og udseendet kan også være lidt anderledes.

Sådan genindlæses og geninstalleres programmer på iPhone, iPad og iPod touch

Du kan downloade iOS-apps via App Store i moderne iOS-udgivelser, herunder iOS 11, iOS 10, iOS 9, iOS 8 og nyere, som følger:

  1. Åbn App Store-applikationen i iOS
  2. Gå til fanen "Opdateringer", og klik derefter på "Købt" (Bemærk på iOS 11 og nyere for iPad, du klikker på dit bruger Apple ID-ikon og klik derefter på "Købt").
  3. Vælg "Ikke på denne iPhone" (eller "Ikke på denne iPad") for at se listen over apps, der ikke er installeret på den aktive iOS-enhed
  4. Klik nu på det lille downloadikon ved siden af ​​den eller de apps, du ønsker at geninstallere og geninstallere til iPhone eller iPad
  5. Gentag med andre apps for at downloade efter behov

Det er alt der er til det. Så længe appen (e) en gang blev downloadet eller købt ved hjælp af det samme Apple ID, kan du nemt få adgang til og genindlæse enhver app på denne måde.

Den eneste undtagelse herfra er, når en app er blevet fjernet fra App Store, helt enten trukket af udvikleren eller af Apple, men det er ret sjældent.

Download og geninstallere iOS Apps i nyere iOS 6 eller iOS 5 versioner

Ældre iOS-enheder med tidligere versioner af systemsoftwaren kan også genoprette apps lige så let, selvom udseendet ser lidt anderledes ud, ligesom trinnene:

  1. Start "App Store" på iOS-enheden
  2. Tryk på fanen "Købt" nederst på skærmen (iPhone og iPod-brugere trykker på "Opdateringer" og derefter "Købt").
  3. Tryk på "Ikke på denne iPad" eller "Ikke på denne iPhone" for at se listen over apps, der ikke er installeret på enheden
  4. Find den app, du vil downloade og geninstallere, og tryk på downloadikonet, det er en sky med en pil på den

Husk, at nyere versioner af iOS ser anderledes ud end ældre udgivelser af systemsoftware, men funktionaliteten forbliver den samme.

Dette er, hvad du ville gøre, hvis du vil geninstallere en app, du har slettet, for hurtigt at frigøre noget plads på en iPhone, iPad eller iPod, der er løbet tør for lagerkapacitet. På samme måde er det samme procedure for at gendanne en app, der blev slettet ved et uheld.

En anden side til dette er, at du kan downloade og installere apps, du har købt eller ejet på en anden iOS-enhed, på en ny anden. Alt dette er muligt takket være den generøse App Store-politik, som giver dig mulighed for at købe en app én gang, og derefter få gratis tilbagevendende downloads gratis, så længe det er på en autoriseret enhed, der bruger det samme Apple ID.