Tæller du forsiden, når du faxer?

På trods af vigtigheden af ​​digital kommunikation spiller faxmaskiner stadig en nøglerolle i afsendelse og modtagelse af dokumenter. Når du rapporterer antallet af sider på et faxforsideark, er det almindeligt at medtage dækningssiden i det samlede antal.

Grundlæggende om forsiden

Forsiden advarer modtageren om vigtige detaljer om faxoverførslen. Det inkluderer modtager-, afsender- og dokumentoplysninger. Det advarer modtageren også om antallet af sider. Oplysninger om sidenummer er vigtige, fordi det gør det muligt for modtageren at sikre, at han modtager hele faxen. Hvis afsenderen angiver, at dokumentet har seks sider i alt, og kun tre kommer igennem, ved han, at transmissionen er ufuldstændig.

Inklusive forsiden

Normalt inkluderer du forsiden, når du rapporterer det samlede antal sider. Hvis dokumentet har tre sider bortset fra omslaget, rapporterer du f.eks. I alt fire sider. Mange skabelonforsider bemærker endda, at du skal medtage forsiden, når du rapporterer nummeret. Undtagelsen er, når en forside angiver antallet af sider "eksklusive forside."