Sådan kontrolleres en faxlinje

Når du oplever problemer med enten at sende eller modtage faxer, skal det første trin i fejlfinding være at kontrollere din faxlinje. Trinene i denne artikel vil guide dig trin for trin til fejlfinding af problemet. Hvis problemet ikke er med din faxlinje, kan det være nødvendigt at foretage et serviceopkald, da problemet kan være i selve faxmaskinen.

Sørg for, at telefonlinjen er tilsluttet direkte til "LINE IN" -porten på bagsiden af ​​faxmaskinen. Mange faxmaskiner har mere end et telefonstik. Hvis du sørger for, at linjen er tilsluttet det rigtige stik, kan problemet løse problemet.

Sæt en telefon i stikket på væggen. Hvis linjen blev tilsluttet det rigtige stik på faxmaskinen, skal du tage stikket ud af væggen og tilslutte en telefon.

Løft telefonens modtager, og lyt efter en klartone. Hvis der ikke er ringetone, er telefonlinjen problemet. Foretagelse af et serviceopkald til enten din it-afdeling eller til telefonudbyderen skal løse problemet. Hvis der er en klartone, skal du fortsætte til næste trin.

Send en testfax. Brug enten et faxnummer, du kender, eller henvis til referencedelen i denne artikel for at få oplysninger om, hvordan du sender en testfax. Når den er sendt, skal du kontakte den person, som du sendte testfaxen til, for at se om faxen blev leveret. Hvis den ikke blev leveret, er der sandsynligvis noget galt med selve faxmaskinen. Hvis det blev leveret med succes, skal du fortsætte til næste trin.

Få en testfax sendt til din faxmaskine. Bed igen dem ved at bruge en ven eller en kollega til at sende en fax til din faxmaskine. Hvis den ikke modtager eller producerer en fax af dårlig kvalitet, er problemet sandsynligvis med din faxmaskine og ikke med din faxlinje.

Elementer, du har brug for

  • Telefon

  • Nogen til at sende en testfax til dig, og som kan modtage en testfax