Sådan indstilles skærmindstillinger for en Vaio-bærbar computer

Hvis du vil indstille skærmindstillinger for den indbyggede skærm på din Sony Vaio bærbare computer, skal du bruge de oprindelige værktøjer i Windows-operativsystemet designet til denne opgave. Disse native værktøjer giver dig mulighed for at ændre din skærmopløsning såvel som din orientering, når du vil. Du kan få adgang til disse værktøjer via din Sony Vaio bærbare computers skrivebord.

Trin 1

Højreklik på din Sony Vaio bærbare computers skrivebord.

Trin 2

Klik på "Skærmopløsning."

Trin 3

Klik på "Opløsning". Brug den lodrette glidebjælke, der ser ud til at vælge en opløsning til din Sony Vaios skærm. Når du har valgt en ny opløsning, skifter din skærm automatisk til den. Klik på "Ja" for at beholde din nye opløsning eller klik på "Nej" for at vende tilbage til din oprindelige og prøv et valg igen.

Trin 4

Klik på "Retning" for at ændre billedretningen på din Sony Vaio bærbare computerskærm. Du kan vælge mellem "liggende" (som er den normale visningstilstand for computere), "portræt" eller "vendt" versioner af de to førnævnte retninger, der producerer spejlbilleder af deres ikke-vendt versioner.

Klik på "Anvend" for at indstille dine skærmindstillinger til din Sony Vaio bærbare computer.