Sådan ændres størrelsen på et vindue, der er for stort eller slukket i Mac OS

Der er tidspunkter, hvor du vil finde en Windows-dimensioneringskontrol, er blevet gjort utilgængelig. Den mest sandsynlige årsag er at ændre Macs opløsning ved at tilslutte den og derefter afbryde forbindelsen fra et eksternt display, men jeg har også set dårligt skrevet javascripts ændre størrelsen på Windows til uhyrlige proportioner så godt. Derudover åbner et vindue i nogle tilfælde stort set uden for skærmen, hvilket gør det umuligt at få adgang uden nogle kreative forsøg på at flytte vinduet tilbage til det primære display i Mac OS X.

Hvis du støder på et vindue på din Mac, der er for stort til manuelt at trække eller ændre størrelse, kan du prøve en af ​​disse teknikker, og du vil igen kunne flytte den tilbage til skærmen.

Ændring af Windows, der er slukket i Mac OS X

Vi deler tre forskellige tricks, der arbejder for at bringe et vindue uden for skærmen tilbage på skærmen igen på Mac:

  • Den første metode, du skal prøve, er at klikke på den grønne knap i vinduets titellinje . Dette ændrer størrelsen på vinduet for at passe til den tilgængelige skærmopløsning. Dette forudsætter selvfølgelig, at du har adgang til den grønne zoomknap.
  • Hvis du ikke kan få adgang til den grønne resize-knap, fordi den er slukket, skal du bare klikke på det vindue, du vil ændre størrelsen, og derefter navigere til vinduesmenuen og trække ned til 'Zoom' . Dette ændrer automatisk størrelsen på det aktive vindue for at passe på skærmen.
  • Endelig er en anden mulighed at få fat i en del af vinduet, du kan, og hold nede OPTION + SHIFT nøglerne og træk, hvilket vil ændre størrelsen på vinduet i enhver retning

En anden mulighed er at midlertidigt skifte skærmopløsningen til mindre end du typisk bruger, da det ændrer skærmvinduerne til den nye skærmopløsning. Dette er muligt fra Apple-menuen> Systemindstillinger> Skærmbillede af indstillinger.

Vindue-menuen er tilgængelig i stort set alle Mac OS X-programmer og vil altid være tilgængelig for at ændre størrelse og 'zoomning' vinduer for at passe til den tilgængelige opløsning.

Disse tricks arbejder på at flytte vinduer i alle versioner af MacOS og Mac OS X, uanset hvad Mac'en kører, hvad enten det er MacOS High Sierra, MacOS Sierra, Mac OS X, El Capitan, Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, Snow Leopard, eller hvad som helst andet.

"Hjælp! Der er et vindue på min Mac, der er for stort til at ændre størrelsen, det hænger væk fra skærmen! Hvordan løser jeg dette? " - Dette er telefonopkaldet, der skabte dette indlæg. Jeg har for nylig opstillet en slægtning med en tv-skærm Mac-opsætning, og de elsker det godt, indtil de afbrudt deres MacBook Pro fra det eksterne skærmbillede for at finde ud af, at et browservindue med en størrelse på 1650 × 1080 hængte langt væk fra den mindre opløsning kører ved 1280 × 800. De grønne resize-knapper var utilgængelige såvel som træk til at ændre størrelsen af ​​vinduet selv. Jeg fortalte dem om Zoom-tricket, og de var helt tilfredse med sådan en nem løsning. Problem løst!

Kendskab til en anden metode til at flytte skærmvinduer tilbage til skærmen igen på Mac OS X? Lad os vide i kommentarerne!