iOS 6.0.2 Udgivet med Wi-Fi Fix til iPhone 5 og iPad Mini [Download Links]

Apple har udgivet iOS 6.0.2, en mindre version udgivelse med en større rettelse rettet mod iPhone 5 og iPad Mini brugere, der har oplevet problematiske wi-fi forbindelser med enhederne. The changelog for 6.0.2 opdateringen siger, at opdateringen indeholder forbedringer og fejlrettelser, men kun lister "Løser en fejl, der kan påvirke Wi-Fi" i listen over justeringer.

IOS 6.0.2-opdateringen er tilgængelig nu og kan downloades fra iTunes ved at forbinde iOS-enheden til en computer, opdateret med Over-the-Air fra selve enheden eller ved at tage fat på firmwarefiler, der er hostet af Apple, og opdatere manuelt med IPSW. Forsøg på OTA-opdateringen kan fremkalde en midlertidig fejl, da udgivelsen udvider sig gennem Apples indholdsleveringsservere, hvis du støder på en sådan fejl, prøv igen om et par minutter. OTA-opdateringen er langt den hurtigste metode og den mindste download, der tager mindre end et minut at installere.

iOS 6.0.2 Direkte Download Links

Dette er direkte download links af IPSW filer hostet med Apple, højreklik og vælg "Gem som".

  • iPhone 5 GSM
  • iPhone 5 CDMA
  • iPad Mini Wi-Fi
  • iPad Mini LTE GSM
  • iPad Mini LTE CDMA

Vi har diskuteret forskellige tilslutningsmuligheder og wi-fi-problemer i forbindelse med iPhone 5 ved forskellige lejligheder og har tidligere tilbudt en løsning, der involverede indstilling af manuelle DNS-poster, som gav en vis lettelse for det sporadiske trådløse hastighedsproblem. At lave fejlfinding i starten var svært at bemærke, at Wi-Fi-problemer kun manifesteredes, når en bestemt iOS-enhed var forbundet med bestemte mærker eller modeller af trådløse routere. IOS 6.0.2-opdateringen forventes at løse dette helt uanset hvilken router eller enhed der er i brug.

Fra nu af er iOS 6.0.2 opdateringen begrænset til iPhone 5 og iPad Mini. For andre brugere er iOS 6.1 i øjeblikket i beta og forventes frigivet inden for de kommende uger.