Sådan rippes en video fra et websted

Tilgængeligheden af ​​bredbåndsinternetforbindelser har gjort streaming af video mere populær end nogensinde. Da de fleste videoer er indlejret i flashafspillere, er de imidlertid vanskelige for brugere at downloade og gemme lokalt. Ved hjælp af webbaserede værktøjer og browserudvidelser kan du nemt downloade eller rippe videoer fra næsten ethvert websted. Når du har downloadet videoen, kan du se den lokalt, med eller uden en internetforbindelse ved hjælp af en medieafspiller, der understøtter FLV-formatet.

Online

Åbn et nyt vindue eller en ny fane i din webbrowser, og naviger til et af de mange mediehentningswebsteder, der er tilgængelige på Internettet.

Åbn et andet vindue eller en anden fane, og åbn den webside, du vil downloade en video fra. Kopier URL'en til den webside og indsæt den i tekstindtastningsfeltet på det medie-download-site, du valgte.

Klik på "Download" for at få siden til at rippe videoen for dig. Klik på det medfølgende downloadlink for at gemme videofilen på din harddisk.

Browserudvidelser

Download og installer en browserudvidelse til din webbrowser. Der er udvidelser tilgængelige for hver større webbrowser.

Åbn et andet vindue eller en anden fane, og åbn den webside, du vil downloade en video fra. Aktivér din browserudvidelse for at rippe medierne. På nogle vil du gøre dette med et højreklik, mens der på andre vil være en knap, du trykker på, der har ikonet for udvidelsen.

Vælg et navn til videofilen og en placering til at gemme den under, og klik derefter på "Gem". På nogle videotyper åbnes udvidelser et separat vindue, og du bliver nødt til at klikke på "Filer" og derefter "Gem som" for at komme til gemningsskærmen.