Sådan programmeres en Bearcat 210-scanner (4 trin)

Bearcat 210 politiscanner har 10 programmerbare kanaler og forprogrammerede vejrkanaler. Scanneren kan bruges med vekselstrøm som skrivebord eller installeres i et køretøj med et biladapter-sæt. Scanneren kan programmeres med politi-, brand-, ambulance- og regeringsfrekvenser lokalt i dit område. Transmissionsområdet afhænger af din placering.

Trin 1

Bestem, hvilke frekvenser du vil programmere i Uniden Bearcat-scanneren. Brug listen, der følger med scanneren, eller find lokale frekvenser i Radio Reference i afsnittet Ressource.

Trin 2

Indtast frekvenserne i scanneren. Tryk på knappen "Manuel". Indtast frekvensen vha. Det numeriske tastatur. Inkluder decimalen, når du indtaster nummeret. Tryk på "E" for at indstille nummeret. Tryk på "Manual" for at gå til den næste kanal og indtaste den næste frekvens. Fortsæt, indtil du har indtastet alle de frekvenser, du har brug for. Bemærk: Hvis du laver en fejl og har brug for at indtaste nummeret korrekt, skal du trykke på "E" og indtaste det nye nummer.

Trin 3

Bloker en kanal fra scanningscyklussen ved at trykke på knappen "Lockout". Deaktiver spærringen ved at trykke på "Manuel", og tryk på knappen, indtil du finder den kanal, du låste ude. Tryk på "Lockout" for at genaktivere kanalen.

Udsæt kanalen fra scanning ved at trykke gentagne gange på "Manuel", indtil du finder den kanal, som du vil have to sekunders forsinkelse på, efter transmissionen stopper. Tryk på knappen "Delay", når du finder kanalen. For at deaktivere forsinkelsen skal du trykke gentagne gange på "Manual" for at finde kanalen og trykke på "Delay".