Broken iPhone Screen? Her er hvordan man reparerer og får det fast

Har du brudt din iPhone-skærm før? Det er ikke en særlig behagelig oplevelse. Jeg for nylig faldt min $ 950 iPhone 7 Plus på en snavs trail fra omkring tre meter op og skærmen fuldstændig knuste, til det punkt, hvor glasskårer stak ud. Uh oh, en ødelagt iPhone skærm! Hvad nu!?

Hvis du bryder din iPhone-skærm og glasset har revnet eller knust, spekulerer du sikkert på hvad du skal gøre, og hvad kommer næste gang. Jeg har lige været igennem den ødelagte iPhone-skærmoplevelse selv og med en venner iPhone også, jeg regnede med, at jeg ville dele nogle detaljer og hvad jeg lærte om muligheder for at få det fikset.

Jeg brød min iPhone skærm, hvad skal jeg gøre? Hvordan kan jeg få det rettet?

OK, så du brød din iPhone-skærm, sandsynligvis fra en dråbe eller en anden indvirkning. Ting sker.

Hvis du bryder din iPhone-skærm, skal du ikke panikere. Vurder skaden, hold øje med brudt glas, undersøge dine reparationsmuligheder, og få det så løst. Her er trinene:

1: Undgå panik, vurder skade

Giv iPhone en god vurdering, hvor dårlig er skærmen? Er der kun en enkelt hårfraktbrud i glasset, eller er displayglaset helt knust?

Nogle revnede skærme er virkelig ikke så slemme, mens andre er forfærdelige. Jeg har set nogle sprængte iPhone-skærme med en enkelt mindre revne eller to, der ikke tager afstand fra enhedens brugervenlighed overhovedet, og i disse situationer er det meget nemmere at ignorere, og du kan ikke engang udskifte det hvis en mindre revne påvirker ikke enhedens brug og er ikke en fare.

Og så er der de ødelagte iPhone skærmbilleder som min, hvor glasset er fuldstændig knust, og skærmen er forbi ødelagt, med udragende glasskår. Når en iPhone-skærm er ødelagt så dårligt, vil du gerne gøre noget ved det.

2: Se ud for brudt glas

Pas på brudt glas! Hvis din iPhone-skærm er knust nok til, at glasskårene løfter væk fra skærmen, skal du holde øje med det. De knuste glasskærmfragmenter er freakish skarpe, små, skrøbelige og splinterige og er mindre end behagelige at sætte sig fast i din hud.

Personligt bruger jeg en plastik iPhone skærmbeskytter, og det lagde mange af de mindre glasskår på plads, men nogle af glasstykkerne splittede ud og faldt rundt om kanterne, og hvor skærmbeskytteren ikke holdt det sammenbrudte glas sammen.

Hvis du har en skærmbeskytter på iPhone, skal du ikke fjerne den. Hvis du forsøger at skrælle en af ​​de plastikskærmbeskyttere, der overlappes på knust glas, skal du sende ødelagte glasstykker overalt. Gør det ikke Hvis du har en sag på iPhone, skal du være meget forsigtig, når du fjerner den pågældende sag, da glas kan komme ud af det.

Dette anbefales ikke, og du bør absolut ikke gøre det her, men her er hvad jeg gjorde for at reducere risikoen for splintring: Jeg lagde nogle briller og svævede iPhone over en skraldespande og så forsigtigt tørrede de små udragende knuste glasskår væk fra skærm med en engangspapir håndklæde (det får glasset fast i det, du vil ikke beholde det, du tørrer skærmen med). Mit mål var at fjerne noget af det knuste glas, der stod ud eller kommer til at falde ud alligevel. Det er bogstaveligt talt at gnide et papirhåndklæde imod knust glas, ganske vist dumt, og jeg anbefaler ikke nogen andre at gøre dette, men det er hvad jeg gjorde.

3: Undersøg iPhone Screen Reparation Valg

Jeg undersøgte forskellige skærmreparationsindstillinger, og til mine formål og min enhed (en iPhone 7 Plus) kom jeg til den konklusion, at få det repareret gennem Apple var den bedste løsning.

Du kan finde priserne til reparation af ødelagte iPhone-skærme på Apple her, skærmbilledet for reparationspris nedenfor er lånt fra Apple-webstedet:

For min situation er prisen $ 150 for en ny iPhone 7 Plus skærm udskiftning plus $ 7 for forsendelse, men omkostningerne ved skærm reparationer varierer på den pågældende enhed. Ikke overraskende koster Plus-modellerne med større skærme mere at reparere og erstatte end mindre skærmenheder.

Nej, det er ikke billigt at erstatte en ødelagt iPhone-skærm (medmindre du har den udvidede AppleCare + garanti alligevel, i hvilket tilfælde det kun er $ 29), men fordelene ved at gå gennem Apple er, at du praktisk talt garanterer god service af en kyndig tech, og de vil bruge Apple OEM komponenter.

Mens du bestemt ikke behøver at gå gennem Apple direkte for at få din iPhone-skærm repareret, vil jeg personligt i det mindste anbefale at gå gennem en Apple-autoriseret serviceudbyder. Der er mange skærm reparation og udskiftning tjenester derude, men nogle af dem kan bruge lavere kvalitet tredjeparts komponenter, der kan resultere i dårlig touchscreen ydeevne. For nogle ældre iPhone-modeller kan det ikke være lige så meget, men for nyere iPhones synes jeg det er værd at have en Apple-skærm af høj kvalitet installeret korrekt af en certificeret tech.

4: Kontakt Apple & reparér den ødelagte iPhone-skærm

Fordi min iPhone 7 Plus stadig var under garanti, endte jeg med at kontakte Apple Support og gå til den eksplicitte reparationsservice.

Express service er fremragende og meget praktisk. Apple sætter et hold på dit kreditkort for den fulde værdi af en ny iPhone, og så sender de dig en ny iPhone. Når den nye iPhone kommer til dig, gendanner du din (ødelagte) iPhone til den nye iPhone, og pakker derefter din ødelagte iPhone op og sender den ødelagte enhed tilbage til Apple. Ja, du holder den nye iPhone. Når Apple får den ødelagte iPhone, frigiver de holdet på dit kreditkort, og derefter regner du prisen for reparationen. Dette er hurtigt, nemt, effektivt og måske vigtigere - du er aldrig uden en telefon i hele reparationsprocessen, og du kan nemt overføre alle dine data og ting til den nye enhed. Jeg havde aldrig brugt alternativet Express Repair Service indtil nu, men det fungerede så godt, at det er svært at ikke anbefale.

Den skærmbrudte iPhone sendes til Apple:

Og de samme data gendannes til en iPhone med en perfekt skærm:

Du kan også tage din iPhone i en Apple Store og påbegynde reparationer på den måde, om det er ved at løse det samme dag (nogle gange en mulighed), bytte den ud i Apple Store, eller hvad andre reparationsmuligheder er tilgængelige for dig og med din iPhone . Eller du kan tage din iPhone til et Apple-autoriseret reparations- og servicecenter og få dem til at kigge og give dig muligheder. Hvad du gør, er op til dig.

Hvis din iPhone ikke er under garanti, og du har den ødelagte skærm repareret via Apple, kan du være uden en iPhone i et par dage, mens det bliver løst, eller du kan få en låner iPhone i reparationsperioden. Dette afhænger virkelig af flere faktorer, kontakt Apple eller et autoriseret reparationscenter for at lære dine muligheder, da hver situation er unik.

Hvad med Fixing iPhone 7 Skærm dig selv? GØR DET SELV?

Som en DIY slags fyr (hvordan er det for et osteagtig rim!) Var min første tilbøjelighed til at finde et reparationssæt og reparere skærmen selv. Efter at have søgt rundt og fundet mange skærm udskiftning komponent kits på Amazon til forskellige priser, bemærkede jeg, at mange af dem ikke er OEM-komponenter og har blandede anmeldelser med hensyn til kvalitet, hvilket er lidt off-putting. Mens du kan få en skærm fra Amazon, iFixIt eller andre steder, er det ofte dyrere end at have Apple, bare erstatte skærmen for dig, plus du skal stadig bruge et sæt små skruetrækkere og forskellige værktøjer til jobbet, og en rimelig mængde af tålmodighed.

Lektioner, der lærtes fra at bryde en iPhone-skærm

Dette er den anden iPhone skærm jeg har brudt, og jeg har haft næsten alle modeller siden iPhone debuterede. Skærmen er generelt ret hård, men intet er perfekt, og de kan stadig bryde, selv når de er i en sag. Hvis iPhone falder skærmen ned eller mod et hårdt objekt, vil glasset sandsynligvis gå i stykker. Hvis glasset går i stykker, og iPhone er tømt i vand, kan hele telefonen være toast.

Og et par ting at hjælpe til fremtiden:

  • Brug et beskyttende iPhone etui
  • Brug en iPhone skærmbeskytter
  • Vær mere forsigtig med din iPhone, ikke jonglere den over sten eller spil med det over beton
  • Overvej at få AppleCare + til iPhone, som har ulykkesdækning og gør reparationer meget billigere
  • Acceptér, at at bryde en iPhone er en risiko for iPhone ejerskab, og stress ikke om det
  • Hvis skærmen Touch ID og Home Button bryder også, vil du sandsynligvis gerne aktivere den virtuelle Home-knap med Assistive Touch, indtil det bliver løst, husk at ødelagte Home-knapper og anden skade er separate reparationer fra blot at bryde en skærm

Har du nogensinde brudt din iPhone-skærm? Fik du det fast via Apple eller et reparationscenter? Hvad var din oplevelse? Lad os vide i kommentarerne!