BlueSoleil-alternativ

BlueSoleil er den mest almindelige driver til Bluetooth-enheder til pc'en og nogle mobile enheder. Bluetooth er en af ​​de trådløse teknologier, der gør det muligt for ting som trådløse tastaturer og mobiltelefoner at oprette forbindelse trådløst uden at du behøver at gøre noget. Bluetooth henviser til både hardware (radiotransceiver, antenne osv.) Og software kaldet en "protokolstak", hvoraf BlueSoleil er en. Der er flere gratis alternativer til BlueSoleil.

Windows Bluetooth-stak

Et af de enkleste alternativer er at bruge Bluetooth-stakken, der kommer indbygget i de nyere versioner af Microsofts Windows-operativsystem. Hvis du har en computer, der kører Windows XP Service Pack 2 eller en nyere version - inklusive Windows Vista eller den nyeste, Windows 7 - er Bluetooth-stakken allerede der, klar til at begynde at bruge med det samme. Windows Bluetooth-softwaren opretter forbindelse til de fleste enheder, som du sandsynligvis har brug for, f.eks. En trådløs printer, til synkronisering med din PDA og mobiltelefon og tilslutning til serielle enheder.

Widcomm

Et af de mest almindelige alternativer er Widcomm, produceret af Broadcom. Widcomm-protokolsoftware findes i mindst tre former: BTE til indlejrede systemer (et computersystem indbygget i en enhed til at udføre en eller et par specifikke funktioner), BTW til at oprette forbindelse til Windows-enheder på stationære og bærbare pc'er (Widcomm Bluetooth 6.1 vil arbejde på computere, der kører Windows Vista, XP, 2000, Me og Win98 SE-operativsystemerne) og BTW-CE til små bærbare enheder som din PDA eller smartphone, der kører Windows-CE-mobiloperativsystemet (en mindre, fjernet version af Windows ). Broadcom lover, at alle dets versioner af Widcomm-software tilbyder enkel integration og god diagnostik for at hjælpe med at løse eventuelle problemer.

EtherMind

En anden Bluetooth-protokolstak er EtherMind. Det er fra MindTree, et indisk firma startet i 1999, der var involveret i at indstille Bluetooth-protokollerne, da de først blev udviklet. EtherMind er lavet til at arbejde med både indlejrede enheder og computere.