Sådan overføres musik fra et flashdrev til iTunes

Tilføjelse af mediefiler til dit iTunes-bibliotek er en fantastisk måde at holde din samling organiseret på. ITunes-programmet vedligeholder og indekserer dine medier, så du ikke behøver. I stedet for at holde styr på et antal mediefiler og mapper på din harddisk, skal du lade iTunes fungere som et hub. ITunes gør det nemt at overføre musik fra eksterne harddiske, cd'er og flashdrev med den praktiske "Føj til bibliotek" -funktion.

Indsæt dit flashdrev i en USB-port på din computer.

Afslut dialogboksen Windows Removable Device, hvis den vises.

Åbn iTunes.

Åbn dine iTunes-præferencer fra menulinjen. Klik på fanen "Avanceret". Marker afkrydsningsfeltet ud for "Kopier filer til iTunes-mediemappe, når de føjes til biblioteket", hvis det ikke allerede er markeret. Klik derefter på "OK" for at gemme dine ændringer og afslutte dialogboksen.

Vælg "Fil" i menulinjen, og klik derefter på "Føj til bibliotek." Et gennemsøgningsvindue vises. Find din USB-enhed, og klik på den for at se dens indhold. Vælg den eller de musikfiler, du vil føje til iTunes.

Klik på "Vælg" for at lukke vinduet. ITunes tilføjer filerne til dit bibliotek. Gentag denne proces, hvis du vil tilføje flere filer eller mapper.