Sådan stopper du en app-download i iOS

Hvis du nogensinde har begyndt at hente en app af noget på en iPhone, iPad eller iPod ved en fejltagelse, eller hvis du bare beslutter dig for at stoppe en download af en app af anden årsag, kan du stoppe og stoppe overførsler på iOS-enheder, der kommer fra App Store.

Denne vejledning beskriver, hvordan du stopper en download fra App Store i iOS. Derudover viser vi dig, hvordan du holder en download i pause i App Store, og hvordan du genoptager den download til iOS igen.

Stop-tricket virker for at annullere overførslen af ​​en app i en hvilken som helst version af iOS, det fungerer også på alle iPhone, iPad og iPod touch-enheder.

Sådan Stop App Downloads på iPhone og iPad

  1. Når en app downloades i iOS ... skal du gå til startskærmen på enheden og finde den app, der hentes
  2. Tryk på appikonet, og hold indtil ikonerne begynder at jiggle, tryk så på knappen (X) for at stoppe overførslen og fjern appen fra startskærmen.

Hvad med at overføre App Store-downloads på iPhone og iPad i stedet for at stoppe dem helt?

På samme måde, hvis du bare vil sætte pause i downloadet i stedet, skal du bare trykke på ikonet, mens downloadfremdriftslinjen er aktiv.

Du kan genoptage en pauset App Store-appindlæsning ved igen at trykke på den, der begynder download igen.

Og ja, du kan bruge dette til også at sætte pause på appopdateringer i iOS, såvel som enhver anden download fra App Store.

Hverken stoppe og slette eller stoppe og genoptage fjerner appen fra din købshistorik, men det betyder, at du kan genoverføre det igen på ethvert tidspunkt gratis enten på samme iOS-enhed eller en anden, der er knyttet til det samme Apple ID uden at købe igen, det samme måde du ville med en tilfældigt slettet app.

Dette er et godt tip til at downloade midlertidigt gratis ikke-universelle apps til iPhone på en iPad eller omvendt, på den måde bliver appen gemt i App Store's købshistorie, men det optager ikke plads på en enhed, det var ikke beregnet til.