Download Standard iOS 8 Tapet til iPhone og iPad

Den første beta af iOS 8 leveres med et rigtig flot standard vand tapet af et undervands kamera skudt, det ser ud til at være sol eller lysstråler skinner gennem det rolige overfladebølger af et hav. Det ser helt fantastisk ud på en iPhone, iPad, iPod touch, og selvom du ikke kører den nyeste iOS 8 beta-udgivelse, kan du stadig nyde den på din iOS-enhed (eller Android, ingen domme) ved at hente højopløsningsversionerne.

Klik på de mindre thumbnailede billeder nedenfor for at downloade den fulde størrelse og passende opløsningsversion i et nyt vindue. Billederne i fuld størrelse er hostet på et tredjepartswebsted (tak iClarified!), Så det kan tage et øjeblik eller to at downloade dem. Lad os vide, om linkene holder op med at arbejde uanset årsagen, og vi finder en anden kilde til at dele dem igennem.

Download Standard iOS 8 Tapet til iPad (2048 x 2048)

Download iOS 8 Tapet til iPhone / iPod touch (640 × 1136)

Fordi disse wallpapers er fra den første beta af iOS 8, kan de skifte til en anden version, når iOS 8 faktisk sender dette efterår.

Hvis du vil bruge tapetet på en stationær computer i stedet, skal du gå til iPad-versionen med 2048 pixels bred, det ser godt ud på de fleste Macs og pc-baggrunde.

Glem ikke at få OS X Yosemite standard tapet også, det er lige så smukt og ser fantastisk ud på enhver Mac eller iOS-enhed.