Ikke nok opbevaring til iCloud Backup fra iOS? Her er 2 løsninger

At køre ud af iCloud backup kapacitet sker hurtigt, om du har en enkelt iPhone eller en håndfuld iOS-enheder. Du ved, at dette er sket, fordi du får en venlig popup, der informerer dig om "Ikke nok lager" og at den automatiske sikkerhedskopiering ikke kan opstå som følge heraf. Så hvad skal man gøre? Der er virkelig to valg, en er den mest oplagte og indebærer opgradering af iCloud-kontoen, og den anden er fri og afhænger af, at du mere aktivt administrerer dine sikkerhedskopier.

# 1 - Opgrader iCloud Storage

Det er klart, at den nemmeste og mest umiddelbare løsning er at købe mere iCloud-opbevaring, det er billigt, og der tilbydes en række planer, der starter med $ 20 / år for i alt 15 GB lagerplads. Går denne rute er enkel og anbefales til dem, der har råd til det:

  • Tryk på Indstillinger, tryk på "iCloud" og rul ned for at trykke på "Storage & Backup"
  • Tryk på "Køb mere lager" og vælg den plan, der virker for dig

Nem nok, men hvad hvis du ikke vil tilføje en årlig udgift til din iCloud-konto? Det bringer os til valg nr. 2, som er gratis, men vil medføre mere indsats.

# 2 - Administrer og Slet gamle iCloud Backups

Hvis du vil være fri, skal du styre dine iCloud-backups lidt mere hen på at rydde op i noget rum, her er to muligheder for, hvordan du gør det.

  1. Start indstillinger, tryk på "iCloud", og tryk derefter på "Storage & Backup"
  2. Tryk på "Administrer lager" og tryk på navnet på den enhed, du skal administrere lager til, nu har du to rigtige muligheder:
    • Mulighed 1 ) Sluk iCloud-sikkerhedskopier til bestemte apps
    • Mulighed 2 ) Slet den aktuelle Backup og opret en ny

Valgmulighed 1 tømmer bare ned backupstørrelsen, men det er ikke altid et rimeligt valg. Hvis du går den rute, er det første, du sandsynligvis vil gøre på en iPhone, flytte billederne til en computer og derefter slette dem fra iCloud. Du kan også selektivt fjerne andre apps fra backuplisten, men uden for billeder og film vil du sandsynligvis ikke spare meget plads ved hjælp af denne metode.

Mulighed 2 fjerner den eksisterende iCloud-backup og kan være en bedre løsning, men før det gøres, ville det være smart at forbinde iPhone, iPad eller iPod touch til en computer med iTunes og oprette en hurtig manuel backup ved at højreklikke på iOS-enheden og vælge "Back Up", sparer dette en backup lokalt til computeren, bare hvis noget går galt. Når du har gjort det, skal du slette backupen fra iCloud Settings og derefter straks starte en ny manuel backup med iCloud ved at trykke på "Back Up Now", som bliver den nyeste backup. Hvis du går på denne rute, har du sandsynligvis ret på randen af ​​iCloud-lagerkapacitet igen, så du bliver nødt til at gøre det selv, når du får popup-advarslen om ikke nok iCloud-opbevaring.

For dem med flere iOS-enheder er det nok bedst at bare opgradere iCloud-lagerpladsen. Dette gælder især for Mac-brugere, der har til hensigt at opdatere til OS X Mountain Lion, da den nye version af Mac OS har endnu mere iCloud-integration, og du vil uden tvivl ende med at lagre masser af data i Apples sky.