Verizon får iPhone før Valentinsdag 2011

På trods af rygter og spekulationer, der tyder på ellers, vil den meget forventede Verizon iPhone ikke blive udgivet på den kommende CES-ekspedition i januar 2011, men det kan komme kort tid efter en Apple-begivenhed. Dette ifølge BusinessWeek:

Apples introduktion af en iPhone til brug på Verizons netværk kommer engang efter Consumer Electronics Show i Las Vegas i begyndelsen af ​​januar ifølge en person, der er bekendt med Apples planer, som ikke har tilladelse til at diskutere dem offentligt.

Citerer ingen særlig kilde, rapporterer BusinessWeek, at Verizon vil få iPhone "meget snart, måske ved Valentinsdag" i 2011. Valentinsdag er den 14. februar, hvilket ville være i overensstemmelse med de "tidlige 2011" rapporter, som blev hævdet af New York Times og Wall Street Journal i oktober.

Den forestående udgivelse af en Verizon iPhone kan også hjælpe med at forklare nogle af de seneste iPhone 4-rabatter, der tilbydes sammen med to års AT & T-forpligtelser. Andre tegn på, at Verizon får iPhone, inkluderer Skype, der viser Verizon-logoet på en FAQ-side vedrørende Skype-videokonference med iPhone, og de seneste jobannoncer fra Apple på udkig efter CDMA-ingeniører.

Der er stadig ikke noget ord vedrørende den specifikke hvide iPhone 4-udgivelsesdato, men nogle analytikere foreslår, at det falder sammen med Verizon-meddelelsen.