Idéer til pensionbannere

Hvis en kollega eller medarbejder snart trækker sig tilbage fra sin stilling, og hans kolleger eller firmaet vil give ham en ordentlig afsendelse, er det en fantastisk måde at fortælle ham, hvor meget han vil, at oprette et brugerdefineret banner, der skal vises på hans pension. gå glip af. At komme op med den perfekte idé til at oprette et tilpasset banner, som pensionist og gæster vil nyde, er ikke så svært, som det kan synes.

Signaturbanner

En måde at lade pensionisten vide, at han vil blive savnet, er at få personalet til at skrive personlige beskeder på et hvidt banner. Du kan enten bruge markører eller ved hjælp af en tegnetablet tillade, at hver medarbejder underskriver den og får den udskrevet af en trykkeri eller online trykkeri. Sørg for, at dokumentet opfylder dimension- og formatkravene for det firma, der udskriver det. Husk også, at når du opretter et banner, skal du tillade en grænse.

Sjov banner med fotos

Hvis du har taget et par fotos af pensionisten i årenes løb, mens han var på jobbet, er det en fantastisk pensioneringsbanneridé at oprette et banner med tilbagevirkende kraft. Du kan endda oprette et sjovt banner med øjeblikke, hvor pensionisten er lidt mindre end perfekt, såsom at nikke af eller indflette en hoagie i firmaloungen i frokosttiden. Så længe det er gjort i en lys og venlig ånd, kan det være et rigtigt højdepunkt for pensioneringsfestens festligheder.

Direkte meddelelse

Selvfølgelig ville en ligefrem tilgang være at tilbyde din kollega en inderlig misbrug på hans pensioneringsbanner. Du kan bruge et godt grafikprogram som Adobe Photoshop eller GIMP (freeware) til at designe et unikt banner, der udtrykker følelser fra kolleger og virksomheden i at ønske pensionisten det bedste, når han begynder denne nye sætning i sit liv. Hvis du ikke er bekendt med grafiske programmer, kan du enten have en designtjeneste til at designe dit banner, eller du kan oprette et grundlæggende bannerdesign ved hjælp af et enklere og mere brugervenligt program som Microsoft Office's Paint-program. Hvis du designer dit eget banner, skal du huske at gemme det som en JPEG i høj opløsning og brænde en kopi på en disk for at tage den printer, du har valgt. Alternativt kan du uploade dit banner design til en online udskrivningstjeneste som CafePress, der udskriver bannere.