Sådan ændres størrelsen på pauseskærme

En pauseskærm er et billede, der vises på en computerskærm, når maskinen skifter til dvaletilstand. I dvaletilstand skærer maskinen automatisk strøm til unødvendige komponenter. Det bruges til at spare strøm. Pauseskærmbilledet kan være statisk eller animeret. Generelt leveres bærbare computere og stationære maskiner med en række billeder til skærmbesparende formål; mange mennesker kan dog lide at personliggøre deres skærm med deres egne fotos. For at gøre det skal du muligvis ændre størrelsen på dit billede.

Trin 1

Tjek den grafik, du vil bruge til at bestemme dens aktuelle specifikationer. Find filen på din harddisk. Højreklik på filnavnet, og rul ned for at vælge "Egenskaber". Et egenskabsvindue vises på din skærm med tre faner øverst. Klik på den tredje fane, der siger "Detaljer". Rul ned til sektionen med titlen "Billede". Dette afsnit viser billedets dimensioner, som er højden og bredden målt i pixels. Det viser også billedets opløsning, som måles i dpi eller "prikker pr. Tomme." Bemærk målingerne på et ark papir.

Trin 2

Åbn billedet i et softwareprogram, der giver dig mulighed for at se og manipulere grafik. Enhver platform, der genkender en PSD, Jpeg, png eller bmp, fungerer normalt. Hvis du dobbeltklikker på filen, skal din computer give dig en liste over programmer, der fungerer, ellers genkender den automatisk filformatet og vælger et program selv. Find vinduet til billedstørrelse. Generelt er der en billedmenu øverst på skærmen. Klik der og rul ned til "billedstørrelse," skaler billede "eller" resize. "Et vindue åbnes. Find dpi-nummeret. Dpi bør ikke være større end 72 for en standardskærm.

Trin 3

Rediger din billedstørrelse. Når din dpi er indstillet til 72, og dit billede stadig er stort, skal du muligvis ændre størrelsen på dimensionerne. Du kan vælge at måle dit billede med inches eller pixels. Afhængigt af størrelsen på din skærm varierer dimensionerne for at strække sig over hele din skærm. En 14-tommers skærm kan understøtte et billede, der er 640 x 480. En 19-tommer skærm kan understøtte et billede op til 1280 x 1024. Målingerne opretholder altid et forhold på 4 x 3 i bredde og højde. Tjek dine noterede målinger i sammenligning for at justere dine dimensioner.

Gem billedet i mappen Billeder på din harddisk. Højreklik på din skærm, og rul ned til "Tilpas". Klik på linket "Pauseskærm". Der vises et vindue, der giver dig mulighed for at gennemse din harddisk for at finde det billede, du lige har gemt. Find billedet, og klik på "gem".