Sådan omgår du sikkerhed på en mobiltelefon

Mobilsikkerhed er beregnet til at forhindre uautoriseret brug og utilsigtet korruption af telefonen og anden funktionalitet i mobiltelefonen. Tidlige mobiltelefoner havde ringe beskyttelse mod tyveri, men da mobiltelefoner blev mere populære i slutningen af ​​1990'erne, begyndte producenterne at tilføje simpel beskyttelse mod manipulation og afslappet uautoriseret brug, såsom adgangskoder. Da telefoner blev mere komplekse og lignede computere i både funktionalitet og datalagring, opfordrede forbrugerne til bedre former for sikkerhed for at beskytte deres personlige oplysninger, der opretholdes af enhederne. Omgå moderne mobiltelefonsikkerhedssystemer, som ofte integrerer kryptering, kan være vanskeligt, selv for erfarent computersikkerhedspersonale.

Trin 1

Analyser typen af ​​sikkerhedsforanstaltninger på enheden. De fleste mobiltelefoner leveres med en standard adgangskodebaseret beskyttelsesordning. Lav et par veluddannede gæt om mulige koder eller adgangskoder, og prøv dem. På telefoner, der kræver, at brugerne tegner en form på berøringsskærmen, skal du kigge efter udtværingsmærker, der kan indikere det krævede mønster. Nogle telefoner låser ikke brugere ud efter et bestemt antal forkerte forsøg, men som en sikkerhedsforanstaltning skal du prøve meningsfulde koder først, som f.eks. En persons fødselsdato, adresse nummer eller andre standardværdier, da disse er almindelige valg for adgangskodeværdier. Kontroller også telefonens batterirum og etui for en adgangskode eller et tip, som brugeren skrev ned.

Trin 2

Fjern batteriet fra telefonen, og udskift det efter 10 sekunder. I nogle tilfælde gemmes telefonindstillinger midlertidigt i hukommelsen og slettes, når telefonbatteriet pludselig fjernes.

Trin 3

Slut telefonen til synkroniseringscomputeren via et USB- eller seriekabel. Mange synkroniseringsprogrammer har adgangskodegendannelsesværktøjer til direkte tilsluttede enheder, og nogle gemmer endda adgangskoden i et format, der er tilgængeligt for brugeren. Se telefonens og synkroniseringsprogrammets betjeningsvejledning for detaljer.

Ring til din mobiltelefonudbyder, hvis du prøver at omgå et låst SIM-kort. Giv telefonens IMEI-nummer, anmod om SIM-kortets oplåsningskode, og lås SIM-kortet op. Hvis dette ikke virker, kan du købe et erstatnings-SIM-kort fra din mobiltelefonudbyder og blot udskifte det gamle SIM-kort med det nye. Telefonen skal derefter starte normalt og fungere korrekt, selvom nogle af dine data, der er gemt på SIM-kortet, muligvis er utilgængelige. SIM-kort låses normalt efter et maksimalt antal adgangskodeforsøg og bruger stærk kryptering for at forhindre manipulation.